Ο Travis έκανε like στη photo άλλης και αυτή είναι η αντίδραση της Kylie

Πώς φαντάζεσαι ότι θα το πήρε;

Η Kylie Jenner κι ο Travis Scott είναι καιρός πια που δεν είναι μαζί. Για πολλούς μήνες ακουγόταν ότι η σχέση τους δε βρισκόταν και στα καλύτερά της, αλλά κάθε φορά ανέβαζαν μία νέα φωτογραφία μαζί και διέψευδαν τους καλοθελητές. Ωστόσο, τελικά το τέλος ήρθε και τα δύο παιδιά αποφάσισαν ότι μάλλον δεν τα βρίσκουν μαζί.

Δεν άφησαν αυτό να επηρεάσει το όμορφο κλίμα που είχαν φτιάξει με την κόρη τους, Stormi. Οι δυο τους κράτησαν πολύ φιλικές σχέσεις και λόγω της μικρής αλλά και λόγω της πολύ δεμένης σχέσης που είχαν ούτως ή άλλως.

Μάλιστα, από τον χωρισμό και μετά, ανά διαστήματα ακούγεται ότι το ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί χωρίς τελικά να επιβεβαιώνεται, όμως τώρα συνέβη κάτι άλλο.

Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»


Ο Travis Scott έκανε like σε μία σέξι φωτογραφία της Iggy Azalea. Μόλις το είδαν αυτό οι fans, αναρωτήθηκαν ποια μπορεί να ήταν η αντίδραση της πρώην του και μητέρας του παιδιού του, υποθέτοντας ότι ως κίνηση δε θα της άρεσε καθόλου.

Το Hollywood Life έρχεται τώρα να απαντήσει σε αυτήν την απορία, αφού μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην Kylie αναφέρει ακριβώς πώς θα έπαιρνε κάτι τέτοιο.

«Το like του Travis στη φωτογραφία της Iggy είναι κάτι που η Kylie ούτε που θα πρόσεχε», είπε και έδωσε τέλος σε όλη τη φημολογία περί ενόχλησης.




Διάβασε επίσης: EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved