Με κορονοϊό η κόρη πασίγνωστου ηθοποιού του Hollywood

Ποια είναι η κατάσταση τώρα

Όλος ο πλανήτης έχει πληγεί αυτούς τους μήνες από τον κορονοϊό. Η πανδημία ξέσπασε με τέτοιον τρόπο που κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω του, αφού το όλο σκηνικό περισσότερο σε ταινία αποκάλυψης έμοιαζε παρά σε πραγματικά γεγονότα. Όπως και να ‘χει, τώρα έχει περάσει ένα σεβαστό διάστημα, έχουμε συμφιλιωθεί με την κατάσταση -οι περισσότεροι- και κοιτάμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Εμείς έχουμε βγει προς το παρόν από την καραντίνα, όμως, σε άλλες χώρες το πρόβλημα παραμένει ακόμα σε σοβαρό βαθμό και δυστυχώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να νοσούν. Ανάμεσά τους, φυσικά, και οι celebrities με τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με το CinemaBlend, ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, είχε από πολύ νωρίς επαφή με το θέμα του ιού, αφού η μεγάλη του -θετή- κόρη, Alexia, νόσησε ήδη από τον πρώτο καιρό.

«Είχε COVID πολύ νωρίς, μαζί με τους συγκατοίκους της. Πρόκειται να πάμε πίσω στο Los Angeles κι εκείνη θα βγει έξω, οπότε να είμαστε όλοι μαζί και να βρούμε τι να κάνουμε. Είναι μία πολύ περίεργη κατάσταση αυτή που ζούμε»

Η 21χρονη ήταν στο εαρινό εξάμηνο στη Νέα Υόρκη, όπου και έμεινε σπίτι με τις εντολές του γιατρού και θα ξαναβρεθεί με την οικογένειά της στα τέλη του μήνα. Οι υπόλοιποι λόγω των γυρισμάτων ταινίας του ηθοποιού βρίσκονται στην Ιρλανδία.

Για να δεις για ποιου ηθοποιού την κόρη μιλάμε, μπες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Η Ariana Grande ανέφερε τον πρώην της και επιβεβαιώθηκε αυτό που υποθέταμε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved