Η Ariana Grande ανέφερε τον πρώην της και επιβεβαιώθηκε αυτό που υποθέταμε

Αποκάλυψε και γιατί δεν έδινε συνεντεύξεις για ένα διάστημα.

Η Ariana Grande συνηθίζει να γράφει τραγούδια για τα αγόρια της ή αν μη τι άλλο να τα αναφέρει με κάποιον τρόπο μέσα σε αυτά. Στο Thank U, Next, για παράδειγμα, ανέφερε πολλά μαζί, κάνοντας τους fans να ενθουσιάζονται και να παίρνουν το μέρος του ενός και του άλλου.

Αυτό που όλοι υπέθεταν, ωστόσο, ήταν ότι η Ari δεν ξεπέρασε ποτέ τον MacMiller κι ότι, μάλιστα, ο θάνατός του ήταν αυτό που μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Pete Davidson.




Για το δεύτερο δεν μπορούμε να ξέρουμε, αλλά αυτό που είναι ολοφάνερο είναι ότι η τραγουδίστρια λάτρευε και συνεχίζει να λατρεύει τον MacMiller. Σε συνέντευξή της, μάλιστα, μίλησε για τον ίδιο, μην μπορώντας να κρύψει τον θαυμασμό που νιώθει για εκείνον.

«Νομίζω ότι τίποτε δεν είχε μεγαλύτερη σημασία για εκείνον από τη μουσική. Και ήταν ο τύπος του ανθρώπου που ξυπνούσε κι έγραφε στο στούντιο, σηκωνόταν από το κρεβάτι και πήγαινε στο στούντιο δίπλα. Τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό»

Όσο για την αποχή της από το κομμάτι των συνεντεύξεων για μεγάλο χρονικό διάστημα, είπε χαρακτηριστικά:

«Ένιωθα ότι όποτε βρισκόμουν σε μία θέση, όπου κάποιος προσπαθούσε να πει κάτι για clickbait ή να αλλάξει τα λόγια μου ή μπλα μπλα μπλα, εγώ υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου. Και μετά ο κόσμος άρχιζε τα ‘Α, είναι diva’»

«Όταν οι άντρες εκφράζουν τις γνώμες τους ή υπερασπίζονται τους εαυτούς τους ή απευθύνονται σε κάτι και σχολιάζουν κάτι, είναι φανταστικοί. Και παρά ταύτα, δε συμβαίνει το ίδιο με τις γυναίκες, κάτι που ελπίζω να φτιάξουμε»



via GIPHY


Διάβασε επίσης: H Ariana Grande εμφανίστηκε με εσώρουχα και το Instagram την αποθέωσε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved