O Justin Bieber δοκίμασε τα πιο σιχαμένα πράγματα και τον λυπήθηκε η ψυχή μας

Ο τραγουδιστής μάλλον δεν πέρασε και πολύ καλά στη συνέντευξή του.

O Justin Bieber έχει το συνήθειο να μας εκπλήσσει με τις εξελίξεις στη ζωή του. Αυτές μπορεί να είναι μεγάλες, όπως οι γάμοι του με τη Hailey, ή και πράγματα της καθημερινότητας, όπως το περίφημο πια μουστάκι του και οι εμφανίσεις του σε εκπομπές διάσημων παρουσιαστών της Αμερικανικής τηλεόρασης.

Πρόσφατα, βρέθηκε καλεσμένος στο Late Late Show του James Corden, όμως, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε αν τελικά χάρηκε για την απόφαση που πήρε. Ο λόγος;

Ας πούμε ότι ο παρουσιαστής τον έκανε να φάει ο,τι πιο σιχαμένο μπορούσε να σκεφτεί η παραγωγή κάθε φορά που δεν απαντούσε σε κάποια ερώτηση που του έκανε. Και φυσικά οι ερωτήσεις ήταν τέτοιες που δεν έκαναν καθόλου εύκολο στον τραγουδιστή το να τις απαντήσει.

Μία από αυτές, μάλιστα, τον ανάγκασε να πει ποια από τις φίλες της συζύγου του συμπαθεί περισσότερο και ποια λιγότερο, κάνοντας την Cara DeLevingne που τοποθετήθηκε στο τέλος να εκνευριστεί μαζί του και να δηλώσει ότι έπρεπε να μην πει τίποτα και να φάει αυτό που είχε μπροστά του.

Δες τι έγινε με τον Justin στο Spill Your Guts or Fill Your Guts στο παρακάτω βίντεο.




Διάβασε επίσης: Συμβουλές ευεξίας για White Days!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved