Η ανασκόπηση της δεκαετίας της Miley Cyrus δείχνει ότι θέλει ακόμα τον Liam Hemsworth

10 χρόνια σε 10 λεπτά αποτυπώνουν τη ζωή της τραγουδίστριας…

Το 2019 μας αποχαιρέτησε και το 2020 μάς άνοιξε την πόρτα σε μια νέα δεκαετία. Έτσι, η Miley Cyrus αποφάσισε να κάνει μια ανασκόπηση και να θυμηθεί όλες εκείνες τις στιγμές που έζησε από το 2010 μέχρι και σήμερα. Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε την Πρωτοχρονιά ένα δεκάλεπτο βίντεο, το οποίο αποτυπώνει όλα όσα έζησε μέσα σε δέκα χρόνια.

Αυτό που θα σου κάνει και εσένα εντύπωση μόλις δεις το βίντεο είναι το γεγονός ότι από όλους τους συντρόφους της περιλαμβάνει μέσα μόνο τον Liam Hemsworth. Και όχι μόνο μία φορά.

Το βίντεο που κοινοποίησε η τραγουδίστρια ξεκινά με μια σκηνή από τη Hannah Montana, σειρά στην οποία συμμετείχε στα πρώτα της βήματα. Στη συνέχεια, δείχνει πλάνα από την πρώτη της γνωριμία με τον Liam Hemsworth στην ταινία The Last Song, ενώ βλέπουμε τον ηθοποιό και λίγο παρακάτω. Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια θυμάται τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε από τα περιοδικά ο αρραβώνας τους, αλλά και ένας από τους χωρισμούς τους το 2013.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι η Miley Cyrus δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον Liam Hemsworth; Μήπως τον θέλει ακόμη; Αξίζει να αναφερθεί ότι η Miley έχει «ντύσει» το βίντεο με τρία τραγούδια, τα οποία- σύμφωνα με φήμες- αναφέρονταν στον Liam Hemsworth: το Wrecking Ball, το οποίο πολλοί πίστευαν ότι αναφέρεται στον χωρισμό τους το 2013, το Malibu, που αναφέρεται στην επανασύνδεσή τους και το Slide Away, το οποίο όλοι πιστεύουν ότι μιλά για το τέλος του γάμου της με τον ηθοποιό.

Δες παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Miley Cyrus και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved