Miley Cyrus: Το νέο τατουάζ μετά τον χωρισμό της από τον Liam Hemsworth είναι όλο νόημα

Είναι ελεύθερη και αποφάσισε να το χτυπήσει και σε τατουάζ. Πού είναι το κακό;

Η Miley Cyrus πια είναι γνωστό ότι λατρεύει τα τατουάζ και μάλιστα έχει μπόλικα από αυτά. Το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και για πολύ συγκεκριμένο λόγο χαραγμένο πάνω της. Έτσι έκανε άλλο ένα και ναι, όλα οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Η χρονική στιγμή που έκανε το τατουάζ αυτό και η λέξη την οποία αποφάσισε να «βαρέσει», είναι σαν να μας χτυπάει το καμπανάκι, για ποιον άλλον; Για τον πρώην της Liam Hemsworth.

Μετά τον χωρισμό τους η Miley φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά την ελευθερία της και αυτό… βγαίνει προς τα έξω! Έτσι, πρόσθεσε άλλο ένα τατουάζ στη συλλογή της και είναι σε πολύ εμφανές σημείο. Είναι στο χέρι της και γράφει «freedom», δηλαδή ελευθερία. Πιστεύεις ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι μετά τον χωρισμό της έκανε τατουάζ στο οποίο γράφει «ελευθερία»;

https://www.instagram.com/p/B54q7HHn17i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Εμείς πάντως δεν το νομίζουμε, είμαστε σίγουρες πως δεν είναι καθόλου τυχαίο! Μάλλον η Miley ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή την σχέση και με αυτόν τον τρόπο μας κάνει γνωστό ότι μετά τον χωρισμό της από τον Liam είναι επιτέλους ελεύθερη.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved