Μια φωτογραφία της Greta Thunberg μέσα σε τρένο ήταν αρκετή για να γίνει χαμός στο Twitter

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» βλέποντας τη 16χρονη ακτιβίστρια να κάθεται σε διάδρομο τρένου.

Εδώ και πολύ καιρό η Greta Thunberg ταξιδεύει ανά τον κόσμο και μάχεται ενάντια της κλιματικής αλλαγής. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε το βραβείο του Προσώπου της Χρονιάς για την προσπάθειά της να πείσει τις κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση για το περιβάλλον.

Σε ένα από τα τελευταία της ταξίδια η 16χρονη ακτιβίστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της μέσα σε τρένο, όπου καθόταν στο πάτωμα, σε έναν διάδρομο και δίπλα της ήταν στοιβαγμένες πολλές βαλίτσες. Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram, αλλά και στο Twitter, πήραν «φωτιά» με τους περισσότερους να μιλούν για απαράδεκτη αντιμετώπιση των γερμανικών σιδηροδρομικών γραμμών.

Η Thunberg δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Ταξιδεύοντας σε τρένο με πάρα πολύ κόσμο στη Γερμανία. Και επιτέλους είμαι στο δρόμο για το σπίτι μου!».

gretathunberg 80134914 151814089443756 6488577772380182495 n

Η Greta ανήρτησε και ένα tweet στο οποίο έλεγε ότι αρχικά έκατσε στο πάτωμα του τρένου, αλλά στη συνέχεια βρήκε μια θέση. «Αυτό δεν είναι πρόβλημα, βέβαια. Τα τρένα με πολύ κόσμο είναι εξαιρετικό σημάδι, διότι αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση για τα τρένα είναι υψηλή», συνέχισε η Thunberg.

Η εταιρεία των σιδηροδρομικών γραμμών έσπευσε να απαντήσει σε όλο αυτόν το χαμό που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία της Greta, ενώ και τα σχόλια απλών ανθρώπων ήταν πολλά και επικριτικά. Δες στην παρακάτω gallery πώς εξελίχθηκε η ιστορία.© 2018-2022 Teen.queen.gr - All rights reserved