Jonas Brothers: Μίλησαν ανοικτά για το bullying που δέχθηκαν και έδωσαν το πιο σπουδαίο μήνυμα

Κι όμως, δεν το έβαλαν ποτέ κάτω.

Οι Jonas Brothers αποφάσισαν φέτος να κάνουν ένα επικό comeback και να επιστρέψουν στη μουσική βιομηχανία πιο δυναμικοί από ποτέ. Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία τους, την οποία διέκοψαν για έναν πολύ σημαντικό λόγο για τους ίδιους.

Τα τρία αδέλφια συμμετείχαν στα Teen Choice Awards 2019, όπου και κέρδισαν το Decade Award. Και φυσικά, δε θα μπορούσαν να μην ανέβουν στη σκηνή για να το παραλάβουν και οι τρεις μαζί. Τα αγόρια, όμως, δεν έμειναν στις κλασικές ευχαριστίες, όπως κάνουν οι περισσότεροι καλλιτέχνες. Αποφάσισαν να δώσουν και ένα σπουδαίο μήνυμα με την παρουσία τους σε αυτά τα βραβεία.

Οι Jonas Brothers μίλησαν δημόσια για το bullying που δέχθηκαν στην εφηβεία τους, ενώ προσπαθούσαν να μπουν στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

«Το κούρεμα για το οποίο με κορόιδευαν ήταν αυτό με το οποίο ξεκίνησα την καριέρα μου ως ηθοποιός και είναι επίσης ο λόγος που τώρα στέκομαι εδώ μπροστά σας και παίρνω αυτό το βραβείο», είπε ο Kevin.

Και ο Nick μοιράστηκε με όλους το γεγονός ότι δέχτηκε bullying στο σχολείο, όχι από τους συνομιλήκους του, αλλά από τους δασκάλους, δίνοντας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Είχα από μόνος μου αμφιβολία για τον εαυτό μου, δε χρειαζόταν να μου πουν πόσο μικρός ήμουν. Αλλά αν είχα σταματήσει ό,τι κάνω για όσα μου έλεγαν ή συνέβαιναν στο σχολείο, δε θα ήμουν εδώ σήμερα και δε θα έπαιρνα αυτό το βραβείο».

«Νομίζω ότι για όλους μας, αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι μοιραζόμαστε μαζί σας τέτοια περιστατικά που μπορεί να πιστεύετε ότι τα βιώνετε μόνο εσείς, που σας καθορίζουν στην εφηβεία σας, αλλά τα οποία μπορούν να σας κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστούς», πρόσθεσε ο Nick. «Όλα αυτά που σας κάνουν ξεχωριστούς είναι δώρα και είναι η δύναμή σας».

Και ο Joe με τη σειρά του ενθάρρυνε το κοινό να «αγκαλιάσει» όλα αυτά τα πράγματα και χαρακτηριστικά που κάνουν τον καθένα να ξεχωρίζει.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να ακούσεις μία από τις τελευταίες επιτυχίες των αγαπημένων Jonas Brothers:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved