Ο Nick των Jonas Brothers δε λέει να καταλάβει με τίποτα τα memes και έχει πολλή πλάκα

Ο Joe πραγματικά απηύδησε με τον αδερφό του.  

Ο Nick των Jonas Brothers δε λέει να καταλάβει με τίποτα τα memes και έχει πολλή πλάκα

Το Twitter έχει πάρει «φωτιά» με την επιστροφή των Jonas Brothers και η χαρά των θαυμαστών τους είναι μεγάλη. Από τη χαρά τους, λοιπόν, οι fans έκαναν αμέτρητα tweets και δημιούργησαν memes για την επιστροφή του αγαπημένου συγκροτήματος της δεκαετίας του 2000.

Τα τρία αδέρφια έκατσαν, λοιπόν, στον καναπέ τους να διαβάσουν μερικά από τα πιο ωραία Tweets που γράφτηκαν για αυτούς.

Μάλιστα, ανέβασαν ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο φαίνεται ο Joe να προσπαθεί να εξηγήσει στον Nick τα memes, ο οποίος δε λέει να τα καταλάβει με τίποτα. Και ο ίδιος ο Nick το είπε φανερά: «Δεν τα καταλαβαίνω (τα memes) με τίποτα».

Αντιδρώντας σε ένα σχόλιο ενός χρήστη του Tweeter, ο οποίος χρησιμοποίησε meme, ο Nick είπε απορημένος «αμάν πια, αυτό είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν καταλαβαίνω».

Και ενώ ο αδερφός του ο Joe του εξήγησε, ο Nick και πάλι δεν κατανόησε τα memes. Άσχετα αν ισχυρίστηκε ότι τα έχει καταλάβει όλα. «Δεν καταλαβαίνει με τίποτα τα memes. Του τα έχω εξηγήσει 400 φορές», είπε χαριτολογώντας ο Joe.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις τις αντιδράσεις των Jonas Brothers.

 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Joe έχει να μεταδώσει τις γνώσεις του για το Internet στον μικρότερο αδερφό του. Συμβαίνει αρκετά συχνά.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις πόσο έχουν ομορφύνει αυτά τα τρία αγόρια. Δε συμφωνείς;