Σοκ! Δεν θα πιστέψεις πόσα χρήματα έχει βγάλει ο Zac Efron

Το High School Musical του απέφερε μεγάλο κέρδος!


Τον Zac Efron τον πρωτογνωρίσαμε το 2006 μέσα από την ταινία High School Musical, στην οποία ήταν κι ο βασικός πρωταγωνιστής. Από τότε, ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες παραγωγές του Hollywood, σημειώνοντας και τεράστια προσωπική επιτυχία. Μάλιστα, ο ρόλος του ως Troy Bolton στις ταινίες του High School Musical, φαίνεται πως του επέφερε και μεγάλο χρηματικό όφελος.



Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φαίνεται πως πληρώθηκε 100.000 δολάρια μόνο για το High School Musical 1, ενώ από το High School Musical 3: Senior Year φαίνεται πως έβγαλε 4 εκατομμύρια -πιο πολλά από κάθε άλλο ηθοποιό του cast.



Παρόλα αυτά, η επιτυχία δεν σταματάει εκεί για τον Zac Efron, καθώς οι ταινίες 17 ξανά, Neighbors και την The Greatest Showman έφτασαν να βγάλουν 435 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.



Ο Zac Efron είναι μόλις 31 χρονών και φαίνεται πως αξίζει 24 εκατομμύρια δολάρια.



Αυτόν τον καιρό, μάλιστα, τον βλέπουμε σε μια ακόμα επιτυχία, την ταινία Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, όπου γι’ αυτόν είναι μια νέα στάση στην πορεία της καριέρας του, η οποία θα κάνει τα έσοδα και το κασέ του να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.



Διάβασε επίσης: Zac Efron: Το πρώτο του φιλί στην τηλεόραση πήγε πολύ, πολύ λάθος (+video)


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved