Zac Efron: Το πρώτο του φιλί στην τηλεόραση πήγε πολύ, πολύ λάθος (+video)

Απλά θα πεθάνεις στα γέλια

Ξέρουμε ότι ο Zac Efron ανήκει στους αγαπημένους σου ηθοποιούς και η αλήθεια είναι ότι ο διάσημος σταρ έχει καταφέρει να σε κερδίσει με τους ρόλους του σε λατρεμένες teen παραγωγές, όπως το «17 Ξανά», το «High School Musical», το «Hairspray», και άλλα. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, ο ηθοποιός φημίζεται και για την εξωτερική του εμφάνιση, αφού εκατομμύρια κοπέλες σε όλον τον κόσμο δηλώνουν φανατικές του υποστηρίκτριες.

Εκεί, λοιπόν, που θα νόμιζες ότι οι συμπρωταγωνίστριες του Zac θα χαίρονταν να έχουν ρομαντικές σκηνές μαζί του, έχουμε να σου πούμε ότι ο σταρ, στο πρώτο του φιλί στην τηλεόραση («Summerland»), έκανε κάτι που κατάφερε να κάνει την παρτενέρ του, όχι απλά να μη θέλει, αλλά να σιχαθεί.

Ναι, καλά άκουσες. Είναι πραγματικότητα και το ομολόγησε ο ίδιος όντας καλεσμένος στην εκπομπή «The Graham Norton Show».

«Στο μεσημεριανό, είχαν ψάρι. Ο μπουφές του μεσημεριανού στα σετ… Δεν έχεις ξαναδεί φαγητό σαν κι αυτό… Δεν είχα ξαναδεί πόδια καβουριού για πολλούς ανθρώπους. Ήταν μεσημεριανό από catering. Και είχαμε φρικάρει μαζί με τη μαμά μου. Δεν είχαμε ξαναδεί τόσο φαγητό. Ήταν τρελό. Απλά έπεσα με τα μούτρα.

Μετά, ήταν η σκηνή με το φιλί. Ήμουν πολύ αγχωμένος. Πήγαμε για το φιλί. Ήρθα τόσο κοντά. Έκλεισα τα μάτια μου, έτοιμος να τη φιλήσω… Δε συμβαίνει τίποτα. Πηγαίνω πιο μπροστά, σκεπτόμενος ότι τελικά θα ακουμπούσαμε. Και, ξαφνικά, ακούω ‘Ω, Θεέ μου. Έφαγες σολομό για μεσημεριανό; Αλήθεια;

Κατέστρεψε το πρώτο φιλί για εμένα. Καημένη Kay (Panabaker), συγγνώμη. Υποσχέθηκα να πλύνω τα δόντια μου. Έμαθα ένα πολύ σημαντικό μάθημα εκείνη τη μέρα»

Δες τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: O Zac Efron χορεύει με τα απολύτως απαραίτητα την ώρα της κρυοθεραπείας του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved