Το γεμάτο έμπνευση μήνυμα της Demi Lovato θα σε συγκινήσει

Δες τα stories που έκανε η τραγουδίστρια στο Instagram

Η Demi Lovato, τον Ιούλιο του 2018, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για κάτι που φάνηκε να είναι κατάχρηση ουσιών. Η τραγουδίστρια πολλά χρόνια παλεύει με το συγκεκριμένο πρόβλημα και -μέχρι το συμβάν του καλοκαιριού- για έξι χρόνια ήταν σταθερή στον αγώνα της. Γι’ αυτό και πρόσφατα έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από stories, στα οποία φαίνεται να κάνει έναν απολογισμό και να περνάει ένα μήνυμα, θέλοντας να ενθαρρύνει τον εαυτό της και τον κόσμο που την ακολουθεί να ψάχνει τα θετικά από τις δύσκολες καταστάσεις που περνά.

Στα stories, λοιπόν, έγραφε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα, θα ήμουν 7 χρόνια νηφάλια. Δε μετανιώνω που βγήκα έξω γιατί χρειαζόμουν να κάνω αυτά τα λάθη, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάω ότι είναι αυτό ακριβώς: Λάθη»

«Δεν έχασα 6 χρόνια. Πάντα θα έχω αυτήν την εμπειρία αλλά τώρα μπορώ να προσθέσω σε αυτόν τον χρόνο με ένα καινούργιο ταξίδι και χρόνο»

«Αν υποτροπιάσατε και φοβάστε να ξαναζητήσετε βοήθεια, απλά να ξέρετε ότι είναι πιθανό να κάνετε ένα βήμα προς την ανάκαμψη. Αν είστε ζωντανοί σήμερα, μπορείτε να ανακάμψετε. Το αξίζετε»

Δες τα stories στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Η Demi Lovato χώρισε και το αγόρι της δεν είναι αυτό που φαινόταν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved