Η Demi Lovato χώρισε και το αγόρι της δεν είναι αυτό που φαινόταν

Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Η Demi Lovato από το καλοκαίρι του 2018 παλεύει να ξεπεράσει τον εθισμό της με την κατάχρηση ουσιών και δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά. Μάλιστα, πριν ένα μήνα έκλεισε έξι μήνες αποτοξίνωσης και το γιόρτασε με μία τούρτα που της πήρε η ομάδα της.

Πριν από περίπου τέσσερις μήνες, η τραγουδίστρια εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον σχεδιαστή Henry Levy στο εστιατόριο Matsuhisa στο Beverly Hills της California. Πηγή αναφέρει στο ΕΤ ότι οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν μερικά χρόνια σε κλινική αποτοξίνωσης και είχαν χημεία από την πρώτη στιγμή.

Τα Μέσα μετέδιδαν ότι κατά τους δύσκολους μήνες που πέρασε η Demi ο Henry ήταν η συντροφιά της στην αποτοξίνωση, όμως νέες πληροφορίες του ET φαίνεται να δείχνουν κάτι διαφορετικό, αφού ισχυρίζονται ότι ο σχεδιαστής δεν το έκανε ποτέ. Τώρα, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι το ζευγαριού χώρισε και δεν ξέρουμε αν το παραπάνω αποτέλεσε τον ίδιο τον λόγο του χωρισμού ή μέρος αυτού, όμως το αποτέλεσμα δε φαίνεται να αλλάζει.

Η Demi, πάντως, είναι αφοσιωμένη στον στόχο της να ξεπεράσει τον εθισμό της, ενώ έχει απομακρύνει και όσα άτομα την «έσπρωχναν» προς αυτήν την κατεύθυνση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved