Το πανάκριβο δώρο που έκανε o Nick Jonas στην Priyanka θα σε αφήσει άφωνη

Δε σκέφτηκε τα χρήματα ούτε για λίγο

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra είναι από τα ζευγάρια της showbiz που αγαπάμε να παρακολουθούμε. Πέρα από το ότι δείχνουν υπέροχοι μαζί, η ζωή, οι γιορτές και ο,τι έχει να κάνει με τον γάμο τους δείχνει να είναι υλικό για να φτιαχτεί μία ρομαντική ταινία. Και μπορεί το ζευγάρι να μην υπολογίζει καθόλου τα χρήματα όσον αφορά στο τι ακριβώς ξοδεύει, το δώρο που έκανε ο Nick στη σύζυγό του θα σε αφήσει άφωνη.

Η Priyanka, λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τους δυο τους να ποζάρουν μπροστά σε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο πολυτελείας Maybach.

«Όταν ο αντρούλης γίνεται νούμερο ένα… η γυναικούλα παίρνει μία @maybach!! Σας συστήνω… Extra Chopra Jonas… haha… Σ’ αγαπάω μωρό μου!! Yaaay! Ο καλύτερος σύζυγος που υπάρχει… @nickjonas»

Στο τέλος, φυσικά, δεν παράλειψε να συνοδεύσει το κείμενο με ερωτευμένα emoji, καρδούλα κα και φιλάκι για τον αγαπημένο της σύζυγο.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, να σου πούμε, ότι έχει προτεινόμενη τιμή κοντά στα 200.000 δολάρια, ένα ποσό που απ’ ο,τι καταλαβαίνουμε δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα για τον διάσημο τραγουδιστή.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Ο Nick Jonas αποκάλυψε την είδηση που τόσο περίμενες να ακούσεις κι έγινε πανικός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved