Ο Nick Jonas αποκάλυψε την είδηση που τόσο περίμενες να ακούσεις κι έγινε πανικός

Ναι, μετά από δύο χρόνια αναμονής, έφτασε η ώρα

Μπορεί ο Nick Jonas να είναι πλέον παντρεμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Priyanka Chopra, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι οι φανατικές του θαυμάστριες έχουν πτοηθεί και τον λατρεύουν λιγότερο από πριν. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Δεν μπορούσε, λοιπόν, να μην επικρατήσει πανικός στο άκουσμα της αποκάλυψης που έκανε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο διάσημος σταρ έκανε μία ανάρτηση, στην οποία επιβεβαίωσε την αναβίωση του ρόλου του «Alex» στο sequel της ταινίας Jumanji. Το caption έλεγε:

«Μαντέψτε ποιος επιστρέφει… Πάμε, παιδιά! Το sequel του Jumanji βρίσκεται στον δρόμο και δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που φέρνω τον Alex πίσω στη μεγάλη οθόνη»

Η τελευταία ταινία κυκλοφόρησε μέσα στο 2017 με τίτλο «Jumanji: Welcome to the Jungle», με την υπόθεση να θέλει τέσσερις εφήβους να παγιδεύονται σε ένα βιντεοπαιχνίδι στα σώματα των χαρακτήρων, με τους οποίους επέλεξαν να παίξουν, και να παλεύουν μαζί για να τερματίσουν το παιχνίδι.

Το sequel της ταινίας αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη του 2019 στις αίθουσες των κινηματογράφων κι οι ηθοποιοί που ξέρουμε ότι επιστρέφουν, μέχρι στιγμής, εκτός από τον Nick Jonas, είναι ο Dwayne «The Rock» Johnson, ο Kevin Hart, o Jack Black και η Karen Gillan. H ανυπομονησία είναι σίγουρα μεγάλη.

Δες το τρέιλερ της πρώτης ταινίας παρακάτω.



Διάβασε επίσης: Zayn, Justin Bieber, Shawn Mendes, Nick Jonas: Αποκαλύπτουν τι θέλουν σε μία κοπέλα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved