Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που η Taylor Swift δεν ανεβάζει φωτογραφίες με το αγόρι της

Τι σχέση έχουν οι followes της με αυτό;

Η Taylor Swift είναι πλέον δύο χρόνια με το αγόρι της, τον ηθοποιό του «The Favourite» Joe Alwyn. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, είχε δώσει το παρόν στο Pre-Party των Βραβείων Όσκαρ, όπου απαθανατίστηκαν από φωτογραφικό φακό. Όπως θα έχεις παρατηρήσει, όμως, η τραγουδίστρια δεν ανεβάζει στους λογαριασμούς της στα social media φωτογραφίες από τους δυο τους, αλλά προτιμά να εστιάζει στην ίδια και τα νέα σχετικά με την καριέρα της.

Η παραπάνω επιλογή, όπως αποκαλύπτει η τραγουδίστρια στο Elle της Αμερικής, έχει πίσω της έναν πολύ σημαντικό λόγο: Δε θέλει να ακούει και να επηρεάζεται από τη γνώμη και τα σχόλια του κόσμου.

«Για πολύ καιρό, οι προβαλλόμενες γνώμες ξένων επηρέαζαν το πώς έβλεπα τις σχέσεις μου. Είτε ήταν μία γενική γνώμη του Internet για το ποιος είναι κατάλληλος για εμένα, είτε αυτό που θεωρούσαν ‘couples goals’ βάσει μίας φωτογραφίας που πόσταρα στο Instagram. Αυτά τα πράγματα δεν είναι αληθινά. Για κάποιον που ζητάει την αποδοχή όπως εγώ, ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για εμένα το να μάθω να έχω το δικό μου σύστημα αξιών για αυτό που πραγματικά θέλω»

Σε περίπτωση που δεν το είχες παρατηρήσει, επίσης, η Taylor απενεργοποίησε τα σχόλια στις φωτογραφίες της και, πλέον, οι μόνες φωτογραφίες που θα δεις με το αγόρι της είναι αυτές που τραβάνε οι φωτογράφοι από τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Διάβασε επίσης: Δε φαντάζεσαι ποια έγινε η μικρότερη σε ηλικία δισεκατομμυριούχος του κόσμου σύμφωνα με τη Forbes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved