Η Taylor Swift δεν πήγε στα Όσκαρ και το αγόρι της βρήκε άλλη παρέα

Τι έγινε με τη διάσημη τραγουδίστρια;

Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν τα 91α Βραβεία Όσκαρ και η λαμπερή βραδιά είχε πολλά highlights που θα μας μείνουν χαραγμένα στη μνήμη. O Bradley Cooper και η Lady Gaga, για παράδειγμα, ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της χρονιάς, το «Shallow» από την ταινίας τους «A Star Is Born», και το κοινό σηκώθηκε δύο φορές για να τους χειροκροτήσει.

Οι λαμπερές παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους η μία μετά την άλλη, όμως αυτό που δε θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε είναι η απουσία της Taylor Swift, ενώ μάλιστα το αγόρι της, Joe Alwyn, ήταν εκεί για την πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς «The Favourite», του Γιώργου Λάνθιμου, στην οποία συμμετείχε. Ο Joe, λοιπόν, πήγε κι επέλεξε την παρέα του φίλου του κι επίσης ηθοποιού, Nicholas Hoult.

Κατά πάσα πιθανότητα, η τραγουδίστρια δεν ήταν στα Όσκαρ λόγω του φορτωμένου της προγράμματος για τα γυρίσματα του Cats, όμως παρευρέθηκε στο Pre-Party των Όσκαρ, όπου και την απαθανάτισαν.

Διάβασε επίσης: «Ι have a thing for shorts»: Λέει η Taylor Swift και εμείς πρέπει να την ακούσουμε© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved