Ο τρόπος που η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ αποδεικνύει την ευφυΐα της

«Θέλω να πω ευχαριστώ στους fans λέγοντας σας ένα μυστικό που σας έκρυβα τα τελευταία δύο χρόνια», ξεκίνησε να λέει από τη σκηνή των Grammys, λίγο πριν αποκαλύψει τα νέα για το άλμπουμ The «Tortured Poets Department».

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, η Taylor Swift απέδειξε για ακόμα μία φορά την ευφυΐα της, με τη απόφασή της να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «The Tortured Poets Department» κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης μουσικής διοργάνωσης του πλανήτη, τα Grammys 2024.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ (Midnights), η τραγουδοποιός βρήκε την ευκαιρία να γνωστοποιήσει πως σε περίπου έναν μήνα, τον Απρίλιο του 2024, θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της, το οποίο έχει τίτλο «The Tortured Poets Department».

Η ανακοίνωσή της σόκαρε τους θαυμαστές της σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά ταυτόχρονα κινητοποίησε τους πάντες, γιατί το μήνυμα της έφτασε με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο σε όλους: στις 19 Απριλίου βγαίνει το νέο άλμπουμ της Taylor Swift.

«Θέλω να πω ευχαριστώ στους fans λέγοντας σας ένα μυστικό που σας έκρυβα τα τελευταία δύο χρόνια», ξεκίνησε να λέει από τη σκηνή των Grammys ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «το νέο μου άλμπουμ κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου. Λέγεται The Tortured Poets Department. Θα ποστάρω το cover αμέσως τώρα, στα παρασκήνια».

Αφού κατέβηκε από τη σκηνή, λοιπόν, η Taylor, έκανε πράξη τα λόγια της και δημοσίευσε το εξώφυλλο του άλμπουμ της. Σε αυτό βλέπουμε την ίδια ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Γύρω της υπάρχουν μαξιλάρια ενώ κυριαρχεί το black-and-white.

Στην περιγραφή της ανάρτησης της έγραψε: «Όλα επιτρέπονται στον έρωτα και την ποίηση» κάνοντας μας να αναμένουμε με αγωνία τους βασανισμένους ποιητές που θα διηγηθούν νέες ιστορίες μέσα από τους στίχους της.

https://www.instagram.com/p/C28vsIzO_bL/

Στη συνέχεια, η Taylor Swift ανέβασε ακόμα ένα post για το άλμπουμ της, μέσω του οποίου αποκάλυψε και μερικούς στίχους από ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι της.

Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο της φωτογραφίας που ανέβασε έγραφε:

And so I enter into evidence

My tarnished coat of arms

My muses, acquired like bruises

My talismans and charms

The tick, tick, tick of love bombs

My veins of pitch black ink.

She ends the note by decreeing:

All's fair in love and poetry...

taylor-album.jpg

Πηγή κεντρικής εικόνας: @taylorswift

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved