H Camila Cabello έκλεισε τα 22 της και το γράμμα που σου έγραψε θα σε εμπνεύσει

 #InspirationGoals

Η Camila Cabello είναι από τις λίγες τραγουδίστριες που βρίσκονται πραγματικά στην καρδιά μας κι αυτό γιατί δεν είναι απλά μία ταλαντούχα καλλιτέχνης, με υπέροχη φωνή και σκηνική παρουσία, αλλά και ένα κορίτσι πολύ αγαπητό, συμπαθητικό και με πολύ χιούμορ. Η όμορφη τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από το συγκρότημα «Fifth Harmony» ο 2012, από το οποίο αποχώρησε το 2016 για να ακολουθήσει solo καριέρα. Εκτός από τον χώρο του τραγουδιού, η Camila έχει εμφανιστεί στις διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιριών μόδας και ομορφιάς.

Η σταρ στις 3 του Μαρτίου είχε γενέθλια κι έγινε 22 χρονών. Για να το γιορτάσει με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα γράμμα με «22 πράγματα που έμαθε όντας 21». Μίλησε για την οικογένειά της, για τη ζωή, για τις σχέσεις, για το πώς πρέπει κάποιος να βλέπει τα πράγματα στη ζωή ώστε να μη βλέπει μόνο το κακό σε μία αρνητική κατάσταση, για τη σημασία που έχουν τα βιβλία στη ζωή της, και πολλά άλλα.

«1. Τηλεφώνησε στην οικογένειά σου. Τηλεφώνησε στους γονείς σου, στα αδέρφια σου. [...]
2. Ρώτα τους παππούδες σου για τη ζωή τους. Ρώτα τους πολλές ερωτήσεις. Είναι ζωντανά βιβλία παραμυθιών.
3. Η ζωή είναι δύσκολη. Είναι περίπλοκη. Είναι ακατάσταση. Κανένας αριθμός από inspiring quotes, βιβλία αυτοβελτίωσης, θετική σκέψη, ή διαλογισμός μπορεί να σε προστατέψει από αυτό (αν και βοηθάνε). Οι σχέσεις είναι περίπλοκες! [...]
4. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν είναι καλό ή κακό. Μόνο η σκέψη το κάνει έτσι. 'Ψάξε για το κακό σε μία κατάσταση και θα τη βρεις, ψάξε το καλό στην ίδια κατάσταση και πάλι θα το βρεις'»

Διάβασε ολόκληρο το γράμμα στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Δε θα πιστέψεις με ποιον αγαπημένο σου τραγουδιστή κυκλοφορεί σήμερα τραγούδι η Selena Gomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved