Δε θα πιστέψεις με ποιον αγαπημένο σου τραγουδιστή κυκλοφορεί σήμερα τραγούδι η Selena Gomez

Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς έχουμε απλά ενθουσιαστεί

Η αγαπημένη Selena Gomez φαίνεται να έχει επιστρέψει δυναμικά στις ζωές μας μετά την απουσία της για προσωπικούς λόγους. Ο προετοιμασίες για τον γάμο της φίλης της και το ίδιο το μεγάλο γεγονός, η συνεργασία της με την Julia Michaels για το τραγούδι «Anxiety» και οι νέες της συνεργασίες με μεγάλα brands μόδας φαίνεται να ήταν μόνο η αρχή.

Πριν λίγες μέρες η διάσημη τραγουδίστρια έκανε ένα story στο Instagram, στο οποίο έκανε tease μία μεγάλη επερχόμενη συνεργασία της για την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού. Η φωτογραφία έδειχνε τέσσερις ρόμπες, τη μία δίπλα στην άλλη, με τα ονόματα των προσώπων που θα συμμετάσχουν. Ανάμεσά τους όχι άλλος από τον J Balvin που τα τελευταία χρόνια κάνει παγκόσμια επιτυχία και «βάζει φωτιά» κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή.

Ο ίδιος ο Balvin έδωσε συνέντευξη στο ET και μίλησε σχετικά με τη συνεργασία του με τη Selena. Το τραγούδι θα ακούει στο όνομα «Can’t Get Enough», ενώ οι παραγωγοί του είναι δύο άνθρωποι που κρύβονται πίσω από μεγάλες και αγαπημένες σου επιτυχίες. Ο Benny Blanco έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τραγουδιστές, όπως ο Justin Bieber, η Rihanna, ο The Weeknd, και ο Ed Sheeran, ενώ ο Tainy έχει υπάρξει παραγωγός για την Jennifer Lopez και τη Janet Jackson.

Το τραγούδι τους θα κυκλοφορήσει σήμερα κι ανυπομονούμε να το «λιώσουμε».

Διάβασε επίσης: Η Selena Gomez έπαψε να είναι πρώτη στο Instagram! Δεν φαντάζεσαι ποια την ξεπέρασε



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved