Η Selena Gomez έπαψε να είναι πρώτη στο Instagram! Δεν φαντάζεσαι ποια την ξεπέρασε

Τη θέση της πήρε μία άλλη αγαπημένη σου mega star. Φαντάζεσαι ποια;

Την αγαπάς, τη θεωρείς μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες και σταρ που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την παγκόσμια showbiz, τη νιώθεις πλέον έως και φίλη σου, αφού την ακολουθείς σε κάθε της «βήμα» και σχέδιο. Η Selena Gomez δε βρίσκεται τυχαία στις καρδιές του κόσμου, που της έδωσε, μάλιστα, τον τίτλος της «Βασίλισσας του Instagram». Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας τουλάχιστον.

Σύμφωνα με το Billboard, η Selena είχε μέχρι πρότινος 146.267.801 followers στον προσωπικό της λογαριασμό. Ενώ ο αριθμός αυτός ανέβηκε κατά μερικές χιλιάδες, το «κοντέρ» για την έτερη mega star Ariana Grande έγραψε 146.312.013, εκθρονίζοντας την τραγουδίστρια του «Taki Taki» και παίρνοντας η ίδια την πρώτη θέση.

Η αλλαγή έρχεται λίγο μετά το κατόρθωμα της Ariana να βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις του Billboard Hot 100 chart, με το «7 Rings», το «Thank U, Next» και το «Break Up With Your Girlfriend». Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, δε, έχει αυξήσει τους ακόλουθούς της στο Instagram κατά 13 εκατομμύρια.



Η Selena, από την άλλη, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (4 μηνών) απουσίαζε από τα social media για να εστιάσει στον εαυτό της και στη βελτίωση της ψυχολογικής της κατάστασης και, ακόμη κι απ’ όταν επέστρεψε, οι δημοσιεύσεις της δεν έχουν μεγάλη συχνότητα.

Δες τη μεγάλη επιτυχία της Ariana Grande, «7 Rings», στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Η Ariana Grande έβαλε τα κλάματα κι ο λόγος θα σε συγκινήσει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved