Δε θα το πιστέψεις! Ο Justin Bieber φοβάται για τον γάμο του με τη Hailey κι ο λόγος είναι αυτός

Τι έπιασε ξαφνικά τον διάσημο τραγουδιστή;

Η όλη ιστορία με τον θρησκευτικό γάμο της Hailey Baldwin και του Justin Bieber έχει τραβήξει πάρα πολύ. Μία κυκλοφόρησαν τα νέα που τους ήθελαν να στην εκκλησία στα τέλη του Φεβρουαρίου, στη συνέχεια αυτό μετατέθηκε για το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου, μετά για τα γενέθλια της Hailey Baldwin τον Νοέμβριο και τώρα δεν είμαστε καν σίγουρες αν πρόκειται να γίνει.

Ναι, καλά άκουσες. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι φαίνεται να περνάει καλά, μέσα από τις συνεντεύξεις που δίνουν στα διάφορα Μέσα, και το ότι η Hailey είναι στο πλευρό του και τον βοηθά να ξεπεράσει τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που περνά, ο Justin έχει αμφιβολίες. Μία πηγή είπε στο Us Weekly ότι ο τραγουδιστής έχει δεύτερες σκέψεις και σκέφτεται ήδη το τι θα κάνει στην περίπτωση που χωρίσουν.

«(Ο Justin) ανέφερε ότι φοβάται που δεν έχει προγαμιαίο συμβόλαιο», είπε χαρακτηριστικά.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο είναι ουσιαστικά ένα έγγραφο που διασαφηνίζει πώς θα μοιραστούν τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού στην περίπτωση που χωρίσει. Επομένως, αν ο χωρισμός δεν περνάει από το μυαλό του Justin, για ποιον λόγο τον προβληματίζει τόσο αυτήν τη στιγμή το συγκεκριμένο θέμα;

Πάντως, σύμφωνα με το Μέσο, δεν είναι ότι κάτι είναι αναπόφευκτο, καθώς ο Justin κι η Hailey είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για τη σχέση τους και να λύσουν τα όποια προβλήματα έχουν.



Διάβασε επίσης: Η πιο ρομαντική κίνηση που έχει κάνει o Justin Bieber για τη Hailey Baldwin

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved