Οι δύσκολες στιγμές του Justin Bieber και ο ρόλος της Hailey Baldwin

Τι συμβαίνει στον διάσημο σταρ;

O Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι ένα ζευγάρι που δείχνει να απολαμβάνει την ζωή του μετά τον γάμο και δε χάνει ευκαιρία να το λέει δημόσια. Πρόσφατα, ο Justin δήλωσε στη Vogue ότι θεωρεί τη Hailey ένα δώρο που του έστειλε ο Θεός στη ζωή του σαν επιβράβευση που του αφιερώθηκε. Στην παρούσα φάση, όμως, ο τραγουδιστής περνάει δύσκολες στιγμές και η Hailey νιώθει πολύ μεγάλη ανησυχία για αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life, ο Justin δε νιώθει καλά ψυχολογικά και πάσχει από κατάθλιψη. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που σχετίζεται με τον γάμο του και η Hailey είναι αποφασισμένη να σταθεί δίπλα του και να τον βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι είπε στο People:

«Δεν έχει να κάνει καθόλου με τη Hailey – Είναι πολύ ευτυχισμένος που είναι παντρεμένος μαζί της. Είναι απλά κάτι άλλο, με το οποίο παλεύει νοητικά. Έχει πολύ καλή βοήθεια γύρω του και κάνει θεραπεία. Φαίνεται σίγουρος ότι θα νιώσει καλύτερα σύντομα»

Άλλη πηγή, μάλιστα, αναφέρει στο ίδιο Μέσο ότι η δημοσιότητα κι ο,τι έχει να κάνει με αυτή (π.χ. η παρακολούθηση από τον κόσμο και τους paparazzi κάθε φορά που βγαίνει έξω) έχει επηρεάσει τον τραγουδιστή και νομίζει πολλές φορές ότι όλοι τον έχουν στο στόχαστρο. Ο ίδιος, δε, έχει δηλώσει ότι στο παρελθόν έχει νιώσει κατάθλιψη κατά τη διάρκεια περιοδείας του.



Το ζευγάρι, λοιπόν, είναι ενωμένο και θα περάσει μαζί τις δύσκολες στιγμές που προέκυψαν.

Διάβασε επίσης: Μείναμε άφωνοι! Ο Justin Bieber αποκάλυψε κάτι σοκαριστικό για τη σεξουαλική του ζωή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved