Το ξέραμε! Η Kendall Jenner μιλάει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Kylie

Είσαι έτοιμη;

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ειδικά από τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη τους Stormi. Η ίδια λατρεύει τη μητρότητα σε σημείο που πολλοί φίλοι της λένε ότι είναι γεννημένη για αυτήν. Όλα αυτά έχουν συντελέσει στην ανυπομονησία των fans της να ακούσουν τα νέα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Η ίδια πετάει συνεχώς υπονοούμενα που δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση, χωρίς, όμως, να επιβεβαιώνει κάτι, ενώ τα μέλη της οικογένειάς της δε θέλουν να κάνουν κάποια αποκάλυψη… Η’ μήπως όχι;

Η αδερφή της, Kendall Jenner, σχολίασε το θέμα κι αποκάλυψε ότι η Kylie μπορεί να μην είναι έγκυος αυτήν τη στιγμή, όμως, μάλλον δε θα περάσει πολύς καιρός για να είναι. To 23χρονο μοντέλο είπε επιπλέον ότι η αδερφή της προσπαθεί να μείνει έγκυος, οπότε η επίσημη ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει πολύ σύντομα.

Στις 3 Φεβρουαρίου, η Kylie είχε ανεβάσει φωτογραφία με την ίδια και τον Travis αγκαλιά και γράφοντας δίπλα «Μωρό #2;».

Νομίζουμε ότι το ότι θέλει και προσπαθεί για δεύτερο παιδί δε χωράει πλέον αμφιβολία. Από στιγμή σε στιγμή θα ακούσεις τα ευχάριστα.



Διάβασε επίσης: Oops! Ο πρώην της Kylie Jenner λέει τη γνώμη του για τον νυν της



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved