Η περιουσία και τα κέρδη της Zendaya είναι ο ορισμός του Euphoria

Εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το net worth (aka η περιουσία) της διάσημης ηθοποιού; 

Η Zendaya αποτελεί την πιο hot 26χρονη Hollywood star, γράφοντας ιστορία ως το νεότερο άτομο που κέρδισε Emmy Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Δραματική σειρά για τον ρόλο της στο Euphoria. Η πορεία της, έως τώρα, είναι άξια προσοχής, σεβασμού και θαυμασμού από όλους μας.

Εσύ γνωρίζεις την ιστορία της, αλλά και το net worth της, δηλαδή... την περιουσία που έχει δημιουργήσει με όλες τις επιτυχίες που έχει κάνει; Αν θες, να τα μάθεις όλα, τότε δεν έχεις παρά να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου, διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές.

Το επόμενο βήμα δεν αργεί - Zendaya και Tom Holland ετοιμάζονται να παντρευτούν

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη Zendaya

Αρχικά, η αγαπημένη μας star πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση της «Sears», αλλά και σε ένα music video του «Kidz Bop», ενώ η καριέρα της εκτοξεύτηκε το 2010 με τη συμμετοχή της στο «Shake it up». Ακόμη, έπαιξε σε ταινίες μικρού μήκους και σε παραγωγές της Disney, με την οποία η συνεργασία της έληξε το 2018.

https://www.instagram.com/p/CNNx-Y8Dfwq

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, η Zendaya έχει δανείσει τη φωνή της στη Lola Bunny στο «Space Jam», για αυτό και βάσει της επαγγελματικής της εμπειρίας, της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει και στο «Euphoria». Παρόλο που οι οικονομικές της απολάβες δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστές, έχει αναφερθεί πως ανέρχονται σε, περίπου, 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Αναφορικά με την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη, η Zendaya, πρωταγωνίστησε σε τρεις επιτυχημένες ταινίες «Spider-Man» μαζί με τον Tom Holland, με την τελευταία να της αποφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το «The greatest showman», το «Dune», αλλά και το «Malcom & Marie» αγοράστηκαν από το Netflix για 30 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2013 η star κυκλοφόρησε ένα music album με τίτλο «Something New», το οποίο κατάφερε να ανεβάσει κατά πολύ το net worth της, ενώ έχουν δεσμευτεί και αρκετά χρήματα της, λόγω επενδύσεων σε ακίνητα. Συγκεκριμένα, το 2017 έχασε 1,4 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι στο Los Angeles και το 2020 αγόρασε ένα καινούριο σε μια γειτονιά της ίδιας περιοχής έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τελικά, όμως, ποιο είναι το συνολικό ποσό της περιουσίας της super star της καρδιάς μας; Drum roll please... 20 εκατομμύρια!

Δεν το λες και άσχημο. Εμείς της ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, εκπληρώνοντας όλα τα επαγγελματικά της όνειρα και αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις ετήσιες απολαβές της. Της αξίζει!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved