Ο Tom Holland δεν συνόδευσε τη Zendaya στα Emmys και όλοι μιλούν για χωρισμό

Το ζευγάρι παραμένει μαζί και ερωτευμένο αγνοώντας τις φήμες που τους θέλουν να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους.

H Zendaya και ο Tom Holland θεωρούνται από πολλούς ο ορισμός του #couplegoals. Είναι ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι, θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και δεν διστάζουν να το δείξουν μπροστά σε όλο τον κόσμο. Στις αρχές Ιουνίου ο Tom Holland και η Zendaya έκαναν Instagram official τη σχέση τους δημοσιεύοντας μια κοινή τους ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιά.

Γιατί το ζευγάρι δεν πήγε μαζί στα Emmys

Η 26χρονη έδωσε το παρών στα βραβεία με ένα άκρως εντυπωσιακό look. Αυτό όμως που έσπευσαν όλοι να σχολιάσουν ήταν η απουσία του Tom Holland από το πλευρό της σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Οι φήμες χωρισμού άρχισαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ωστόσο αυτά που αναφέρουν τα δημοσιεύματα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Πριν από λίγες ημέρες, ο Holland εντοπίστηκε από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα γυρίσματα του Dune 2 στη Βουδαπέστη, όπου πήγε για να δει την Zendaya.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το ζευγάρι επέλεγε να μην παρευρεθεί μαζί στα Emmys, αφού κάθε τους κοινή εμφάνιση γίνεται πρωτοσέλιδο και επισκιάζει τις επαγγελματικές τους επιτυχίες. Ο Tom δεν ήθελε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και άφησε την Zendaya να γιορτάσει την αξιοθαύμαστη νίκη της.

«Ήμουν πάντα ανένδοτος στο να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ιδιωτική, γιατί έτσι κι αλλιώς μοιράζομαι μεγάλο μέρος της ζωής μου με τον κόσμο», ανέφερε ο Τοm Holland στο GQ.

H Zendaya έγινε 26 και το γιόρτασε με μια σπάνια παιδική φωτογραφία

https://www.instagram.com/p/CigLrltLZad

Ο θρίαμβος της Zendaya

Η Zendaya έγραψε ξανά ιστορία στα βραβεία Emmy, καθώς κέρδισε για δεύτερη φορά το αγαλματίδιο της καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά. Όταν η 26χρονη ανέβηκε στη σκηνή ανέφερε ότι είναι «τιμή της που είναι δίπλα σε απίστευτους ηθοποιούς» στην κατηγορία της και ευχαρίστησε το καστ και τους συντελεστές του «Euphoria».

«Ευχαριστώ την Ακαδημία, ευχαριστώ τους φίλους και την οικογένειά μου, μερικοί από τους οποίους είναι εδώ απόψε. Ευχαριστώ τον Sam Levinson που μοιράστηκε την Ρου μαζί μου. Ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, ακόμα και σε στιγμές που δεν πίστευα στον εαυτό μου», είπε η Zendaya.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μου για το Euphoria ήταν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει να θεραπεύσει τους ανθρώπους και θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε όλους όσους μοιράστηκαν την ιστορία τους μαζί μου. Θέλω να ξέρεις ότι όποιος έχει αγαπήσει μια Ρου ή νιώθει ότι είναι η Ρου, είμαι τόσο ευγνώμων για τις ιστορίες σου και τις κουβαλάω μαζί μου και μαζί της», πρόσθεσε η ηθοποιός.


Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Josephine Langford: 10 facts που δεν ήξερες για την Tessa του After

Stranger Things για πάντα - Το τατουάζ «011» της Millie Bobby Brown είναι πλέον αληθινό

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της αγαπημένης μας Zendaya.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved