H Zendaya έγινε 26 και το γιόρτασε με μια σπάνια παιδική φωτογραφία

Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα επικό throwback.

Στα καλύτερά της είναι η Zendaya αφού πριν λίγα 24ωρα γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της. Η νεαρή πρωταγωνίστρια του «Euphoria», γεννήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 1996 και σήμερα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. H Zendaya Maree Stoermer Coleman, όπως είναι το πλήρες όνομα της, γεννήθηκε, στο Όουκλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών πριν 26 ολόκληρα χρόνια.

Η ηθοποιός έχει αναφέρει πως το όνομά της μαρτυράει την οικογενειακή της ιστορία και την αφρικανική και γερμανική καταγωγή των γονιών της: «Το μικρό μου όνομα είναι αφρικανικό. Το μεσαίο μου όνομα, ίδιο με αυτό της μητέρας μου, είναι γαλλικό αλλά με αφρικανική ορθογραφία. Και στη συνέχεια έχουμε το Stoermer και το Coleman». Μάλιστα, το «Zendaya» είναι εμπνευσμένο από το όνομα «Tendai» της νιγηροκονγκολέζικης γλώσσας Σόνα και σημαίνει «Ευχαριστώ τον Θεό».

Η Ζendaya έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Shake It Up» του Disney Channel. Παράλληλα με την καριέρα της στην υποκριτική, κυκλοφόρησε μερικά τραγούδια τα οποία αγαπήθηκαν και έγιναν hits. Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μονοπωλεί τα φωτογραφικά φλας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αποκαλούν βασίλισσα των red carpets.

Η Zendaya έκανε Instagram official τη σχέση της με τον Tom Holland με ένα post για τα γενέθλιά του

H σπάνια φωτογραφία της Zendaya από την παιδική της ηλικία

«Περνάω τη μέρα απαντώντας στα πιο όμορφα μηνύματα (συγγνώμη που άργησα λίγο) ευχαριστώ που γέμισες την καρδιά μου με τόση αγάπη, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων ? Να 26!», έγραψε η Zendaya στο λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram, δημοσιεύοντας την πιο σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CiApfoULRLt

Το μόνο σίγουρο είναι πως η μικρή Zen έχει πολύ σγουρά μαλλιά και θυμίζει κατά πολύ τη σημερινή της εικόνα.

Πηγή κεντρικής: zendaya


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Euphoria: Κι όμως η Zendaya δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Rue

Ο έρωτας αποστάσεις δεν κοιτά – Ο Tom Holland πήρε το αεροπλάνο για να δει τη Zendaya μόνο για λίγο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved