Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Invision

Το επόμενο βήμα δεν αργεί - Zendaya και Tom Holland ετοιμάζονται να παντρευτούν

Η δημοφιλής ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια του ταλαντούχου συναδέλφου της και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα!

Η Zendaya και ο Tom Holland αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Hollywood και όπως φαίνεται η σχέση τους αρχίζει να σοβαρεύει, έπειτα από έναν, μόλις, χρόνο που είναι μαζί. Αναλυτικότερα, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία Spider-Man και έκτοτε οι φήμες περί νέου ειδυλλίου, άρχισαν να γίνονται ολοένα και εντονότερες. Έτσι, το 2021 κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες των δύο stars σε τρυφερά ενσταντανέ, οι οποίες έγιναν αμέσως viral. Από εδώ και στο εξής, όμως, τι γίνεται; Μήπως ετοιμάζουν κρυφό γάμο; Πηγή από το περιβάλλον τους ισχυρίζεται ότι η σχέση σοβαρεύει, οπότε... Κορίτσια ραφτείτε!

Η Zendaya μπαίνει στο τερέν του τένις για να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους «Challengers»

Η Zendaya και o Tom Holland ονειρεύονται μαζί το κοινό τους μέλλον

https://www.instagram.com/p/CeRFBGPrNq8

Το ομορφοζεύγαρο της καρδιάς μας έκανε επίσημη τη σχέση του, μέσω του Instagram με τους fans να παραληρούν με τις δημοσιεύσεις τους. Επιστρέφοντας, όμως, στο θέμα του γάμου τους, όπως αναφέρθηκε στο US Weekly, οι δύο τους θέλουν, να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, σχεδιάζοντας λεπτομερώς το κοινό τους μέλλον. «Βρίσκονται και οι δύο σε φάση που θέλουν να παντρευτούν και σχεδιάζουν το μέλλον τους μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά στο US Weekly άνθρωπος από το περιβάλλον του Tom και της Zendaya.

Στο παρελθόν ο Tom Holland έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία του να «νοικοκυρευτεί», δημιουργώντας τη δική του οικογένεια, ενώ θα ήθελε να αφοσιωθεί μελλοντικά στα παιδιά και τη σύζυγό του.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό ψάχνει ένα νέο, μεγαλύτερο σπίτι, για να στεγάσει τον έρωτά του, με τις παπαρατσικές φωτογραφίες να δίνουν και να παίρνουν.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε η κοινή τους ιστορία αγάπης να έχει το αίσιο τέλος, που της αξίζει!

Το ταξίδι του Tom Holland στη Βουδαπέστη για τα μάτια της Zendaya

Ο έρωτας του ζευγαριού δεν κρύβεται. Και... θα το καταλάβεις με μία κίνηση που έκανε πριν λίγο καιρό ο Tom. Ο 26χρονος ηθοποιός έκανε την πιο ρομαντική κίνηση για τη Zendaya και βάζουμε στοίχημα πως… εκείνη «έλιωσε». Ο Tom Holland πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στη Βουδαπέστη για να επισκεφθεί τη σύντροφό του, η οποία βρίσκεται στην Ουγγαρία για τα γυρίσματα του sequel της ταινίας Dune. Να, δες το βίντεο! Οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν στους δρόμους της Βουδαπέστης σε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της Zendaya.

Και – για να το ξεκαθαρίσουμε- ο Holland δεν ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για να δει τη Zendaya και να κάνει και λίγες διακοπές. Ταξίδεψε για λίγα 24ωρα ΜΟΝΟ για να δει τη Zendaya και θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, καθώς και ο ίδιος έχει τα γυρίσματα για την ταινία The Crowded Room. Αν αυτό δεν είναι πρότυπο αγοριού, τότε ποιο είναι; #loveyouTom

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved