Το σπίτι της Lily Collins στο Beverly Hills θα το ζήλευε ακόμη και η «Εmily In Paris»

Η 33χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν δημιουργήσει τον χώρο των ονείρων τους και οι φωτογραφίες θα σε κάνουν να καταλάβεις το γιατί.

Η Lily Collins έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό πριν περίπου 2 χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή της στην δημοφιλή σειρά του Netflix «Emily In Paris». Η 33χρονη σταρ έχει αγαπηθεί πολύ για την αύρα, το ταλέντο και το ταπεραμέντο της ενώ όλα τα fashionable κορίτσια την θεωρούν το απόλυτο style icon.

Αλλαγές στη ζωή της έκανε πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός η οποία προχώρησε στην πώληση της κατοικίας της στο Beverly Hills. Μαζί με τον σύζυγό της, Charlie McDowell πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Pasadena της California, θέλοντας να αλλάξουν παραστάσεις και να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους.

https://www.instagram.com/p/CnAAvQBLyUW

Το (πρώην) σπίτι της Lily Collins στο Beverly Hills

Η σταρ της μικρής οθόνης κατοικούσε σε ένα αρχοντικό σπίτι το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη διάσημη Sunset Boulevard, μία από τις καλύτερες περιοχές στο Beverly Hills. Η πρώην οικία της Collins διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, πέντε μπάνια και πωλήθηκε έναντι 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η μονοκατοικία σχεδιάστηκε το 1954 από τον John Elgin Woolf με την υπογραφή του Hollywood Regency style, και διαθέτει χώρους με ψηλές οροφές και κομψές στιλιστικές πινελιές, όπως μια αψιδωτή μπροστινή πόρτα, αρχοντικές κολόνες και ιδιαίτερα διαμορφωμένους με άνεση χώρους.

https://www.instagram.com/p/CI0mg4IpHJO

«Ο John Elgin Woolf ήταν ο βασιλιάς της αρχιτεκτονικής στο Hollywood και αυτό ήταν που προσελκύει τις διασημότητες και τους πλούσιους ανθρώπους», δήλωσε ο Branden Williams του The Beverly Hills Estates στο People.

Η Kaia Gerber έγινε 21 - Ο ξέφρενος χορός στο πάρτι της με τον Austin Butler

https://www.instagram.com/p/CHTNi7cp44W

Το σπίτι περιλαμβάνει βιβλιοθήκη, μπαρ, τραπεζαρία, αίθουσα πρωινού, αίθριο με πισίνα, υδρομασάζ, καμπάνα με γκαρνταρόμπα και γήπεδο τένις με θέσεις για έως και έξι άτομα.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο περιβάλλεται από πίνακες ζωγραφικής, βιβλία, φωτιστικά και άλλα. Υπάρχει επίσης ένας καναπές με μεγάλη τηλεόραση, δύο καρέκλες και ένας χώρο ανάγνωσης. Η ντουλάπα είναι ένα ξεχωριστό δωμάτιο η οποία στεγάζει τα αμέτρητα εντυπωσιακά outfits, τις τσάντες και τα ψηλοτάκουνα της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: lilycollins

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved