H Dua Lipa είναι full in love με τον Trevor Noah και αυτό βγαίνει προς τα έξω

H 27χρονη τραγουδίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα.

Στα καλύτερά της είναι αυτή την περίοδο η Dua Lipa τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. H τραγουδίστρια έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της, Anwar Hadid, με τον οποίο είχε σχέση 2 ολόκληρα χρόνια.

Η 27χρονη φέρεται να βγαίνει με τον γνωστό κωμικό Trevor Noah, με τις κοινές φωτογραφίες από την έξοδό τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

H Dua Lipa είναι ερωτευμένη με τον Trevor Noah

Η pop star και ο 38χρονος κωμικός εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι πριν λίγες ημέρες σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους απόλαυσαν το δείπνο τους, περπάτησαν χέρι-χέρι στους δρόμους και αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά.

«Τα πράγματα είναι πολύ καινούργια για τη Dua και τον Trevor, αλλά εκείνη απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί του», ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας στο HollywoodLife.

https://www.instagram.com/p/CjJaWyXsWZw

«Δεν είναι ακόμη σε σχέση και τα πράγματα δεν είναι σοβαρά μεταξύ τους αυτή τη στιγμή. Εκτιμά πόσο ανοιχτός και ειλικρινής ήταν μαζί της για τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του και για το τι αναζητά σε μια σχέση», συμπλήρωσε η πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Θέλεις να δεις την Dua Lipa από κοντά; Θα σου κοστίσει μόλις... 2.207 ευρώ!


Η σχέση και ο χωρισμός με τον Anwar Hadid

Η Dua Lipa βρισκόταν για δύο περίπου χρόνια σε σχέση με τον μικρό αδερφό της Gigi και της Bella, Anwar Hadid. Το ζευγάρι έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένο και ερωτευμένο ωστόσο τον Δεκέμβριο του 2021 αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Vanity Fair η τραγουδίστρια ανέφερε:

«Ο Anwar είναι μισός Ολλανδός, οπότε είναι επίσης αρκετά Ευρωπαίος ορισμένες φορές. Πάντα μου αρέσει να ρωτάω αν του αρέσει μια φωτογραφία πριν την δημοσιεύσω. Αλλά νομίζω επίσης ότι μερικές φορές είναι γλυκό που του αρέσουν πολύ άσχημες φωτογραφίες μου. Και τον κοιτάζω, περίεργα και με απορία, «Αλήθεια;» και εκείνος απαντά, «Τη λατρεύω». Ε και μετά τον αφήνω να τις δημοσιεύσει, αν και δεν μου αρέσουν καθόλου».

Πηγή κεντρικής: Dualipa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Rina Lipa είναι η αδελφή της Dua και το απόλυτο «Gen Z It Girl»

Η Dua Lipa γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της με ένα super glam look

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved