Η Kaia Gerber έγινε 21 - Ο ξέφρενος χορός στο πάρτι της με τον Austin Butler

Η τούρτα γενεθλίων, οι καλεσμένοι και ο χορός με το αγόρι της, Austin Butler.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, η Kaia Gerber έγινε 21 και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι με αγαπημένα της πρόσωπα στο Los Angeles. Στα γενέθλια του mini-me της Cindy Crawford παρευρέθηκαν πολλοί αγαπημένοι stars όπως η Billie Eilish, η Paris Jackson και η Madison Beer.

Το πάρτι γενεθλίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/9) σε ένα trendy εστιατόριο της πόλης, ενώ το νεαρό μοντέλο έδειχνε - όπως πάντα - πανέμορφο, φορώντας ένα μαύρο crop top με τον έναν ώμο έξω και ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/CiIFfuFsJT8

Η fashionista, η οποία εμπνέεται πολύ συχνά από τις εμφανίσεις που έκανε η μαμά της στη δεκαετία των 90s, συμπλήρωσε το outfit της με ένα ασημί κολιέ.

Kaia Gerber - Austin Butler: Το χρονικό της σχέσης τους αποδεικνύει πως είναι #couplegoals

Η εμφάνιση της Billie Eilish στο πάρτι γενεθλίων της Kaia

Η εμφάνιση της 20χρονης Billie Eilish στο πάρτι γενεθλίων της Kaia δεν πέρασε απαρατήρητη, με την τραγουδίστρια να επιλέγει για την περίσταση μια μαύρη μίνι φούστα, ένα λευκό πουκάμισο και μαύρες μπότες.

Δες στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή που κατέφθασε στο εστιατόριο, με όλα τα φλας να στρέφονται πάνω της.


Ο ρομαντικός χορός της Kaia Gerber με τον Austin Butler

Από το πάρτι γενεθλίων του μοντέλου δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το αγόρι της, Austin Butler, με τον οποία οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021.

Παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ακόμα δημόσια για τη σχέση τους, οι κοινές εμφανίσεις τους είναι συχνές και στο πάρτι για τα 21α γενέθλια της Kaia, οι δυο τους έκλεψαν τις εντυπώσεις όταν χόρεψαν αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι ανάμεσα στους καλεσμένους.


Ο 31χρονος καλλιτέχνης ευχήθηκε επίσης μέσω Twitter στην κοπέλα του γράφοντας ένα απλό «Χαρούμενα 21α γενέθλια Kaia Gerber», με μια κοινή τους ασπρόμαυρη φωτογραφία.

kaia

Οι ευχές της μαμάς της, Cindy Crawford

Και φυσικά, από τα 21α γενέθλια της Kaia Gerber δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε η 56χρονη μαμά της, Cindy Crawford, η οποία μάλιστα ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της μέσω Instagram, με μια κοινή τους φωτοραφία από τότε που η Kaia ήταν μωρό, ενώ στη λεζάντα του post εξέφρασε την περηφάνια για τα επιτεύγματα της κόρης της, την οποία έχει αποκτήσει με τον Rande Gerber.

https://www.instagram.com/p/CiEHz41LBfl

«Πότε γίνεται να είσαι ήδη 21;! Είμαι τόσο περήφανη για τη γυναίκα που έγινες και για το πώς είσαι στον κόσμο. Η περιέργειά σου, η καλοσύνη και η αίσθηση της περιπέτειας που έχεις συνεχίζουν να με εμπνέουν. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι ζωής μαζί σου! Συνέχισε να εξελίσσεσαι φέτος και για πάντα — με πολλή αγάπη, η μαμά σου», ήταν τα συγκινητικά λόγια που έγραψε η Cindy Crawford κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις φωτοραφίες από τη στιγμή που η Kaia Gerber σβήνει κεράκια.

Πηγή φωτογραφιών: @kaiagerber

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνα κι εσύ την πεζοπορία αν θες ν' αποκτήσεις τις αναλογίες της Kaia Gerber

Η Kaia Gerber και ο Austin Butler είναι full in love: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Met Gala

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved