Josephine Langford: 10 facts που δεν ήξερες για την Tessa του After

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν πιθανώς ως Μπελ, σε μια σχολική παράσταση στην Πεντάμορφη και το Τέρας όταν ήταν 6 ετών. Από μικρή το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός. 

Τη γνωρίζεις μέσα από τις ταινίες του After, βλέποντάς τη και πρόσφατα μάλιστα στο «After: 4 Μετά τη σύγκρουση» την οποία ταινία μέχρι και τις 31 Αυγούστου μπορούσες να απολαύσεις στους κινηματογράφους (ναι, την είδα και εγώ)! Ο λόγος για τη Josephine Langford που αν στην αρχή την ήξερες ως μικρότερη αδερφή της πρωταγωνίστριας των «13 Reasons Why», Katherine Langford, τώρα ήρθε η ώρα να τη μάθεις καλύτερα.

Η 25χρονη Αυστραλή έκανε το μεγάλο της ντεμπούτο στην υποκριτική το 2017 στο «Wish Upon» στο πλευρό του Joey King, αλλά η καριέρα της απογειώθηκε όταν πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Tessa Young στο After, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Άννα Τοντ. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί και στις μέχρι τώρα, 4 ταινίες του After, και εκτός από αυτές, η Josephine εμφανίστηκε στο «Moxie» του Netflix. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ηθοποιό.

Hero Fiennes Tiffin: Το hot boy του After είναι single και μόλις πραγματοποίησε το μεγάλο του όνειρο

Πόσων ετών είναι η Josephine Langford

Τα γενέθλια της Josephine είναι στις 18 Αυγούστου 1997, επομένως είναι 25 ετών. Το ζώδιό της είναι ο Λέων.

Τι ύψος έχει η Josephine Langford

Το ύψος της είναι περίπου στα 1,67.

Έχει συγγένεια η Josephine Langford με την Katherine Langford;

Ναι, η Josephine έχει συγγένεια με την ηθοποιό Katherine Langford. Στην πραγματικότητα, είναι αδερφές, αλλά ποτέ δεν έχουν αναφερθεί μεταξύ τους στα social media και δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί. Επίσης, δεν μιλούν πραγματικά, ούτε στηρίζουν η μία την άλλη όσον αφορά τις καριέρες τους. Η Josephine ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική πριν από την Katherine και είχε αναφέρει ότι αν τους έπαιρναν ποτέ στο ίδιο έργο, θα ήταν «εκατό τοις εκατό» θετική σε αυτό. Επίσης έχει αναφερθεί στις φήμες για τη σχέση τους και είχε απαντήσει αστειευόμενη ότι εκείνη και η Katherine «θα μπορούσαν να γίνουν η επόμενη Elle και Dakota Fanning».

Ποιοι είναι οι γονείς της Josephine Langford;

Σε συνέντευξή της, η Josephine είχε αποκάλυψε ότι οι γονείς της είναι και οι δύο γιατροί. «Συνδράμουν σε αγροτικές κοινότητες και σώζουν ανθρώπους από δαγκώματα φιδιών και άλλα πράγματα, όταν το πλησιέστερο νοσοκομείο είναι πολύ μακριά», είχε αναφέρει.

Από πού κατάγεται η Josephine Langford;

Η Jo γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Perth της Δυτικής Αυστραλίας και ναι... έχει Αυστραλιανή προφορά.

https://www.instagram.com/p/ChugN4zuZ86

Σε ποιες ταινίες έχει πρωταγωνιστήσει η Josephine Langford

Η Jo ​​πήρε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο ως Darcie Chapman το 2017 μαζί με τους Ryan Phillippe, Joey King και Shannon Purser στην ταινία τρόμου «Wish Upon». Συμμετείχε επίσης στο «Passion of the Christ» και πρωταγωνίστησε στο «Pulse» ως φοιτήτρια.

Σε ποιες τηλεοπτικές σειρές έχει συμμετάσχει η Josephine Langford

Η Josephine εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια της αυστραλιανής σειράς «Wolf Creek».

Η Josephine Langford υποδύεται την Tessa Young στην ταινία After της Anna Todd

Η Josephine υποδύεται τον ρόλο της Tessa Young στο «After». Η Tessa είναι μια 18χρονη φοιτήτρια της οποίας η ζωή ανατρέπεται όταν γνωρίζει τον Hardin Scott. Η ταινία ξεκίνησε αρχικά μια μυθοπλασία θαυμαστών του Wattpad που γράφτηκε από την Anna Todd και αργότερα μετατράπηκε σε ταινία με πρωταγωνιστές τον Jo και τον Hero Fiennes Tiffin, ο οποίος υποδύεται τον Hardin. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Josephine επιλέχθηκε ως Tessa μόλις μια εβδομάδα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και αρχικά πέρασε από οντισιόν για έναν διαφορετικό ρόλο.

Είναι η Josephine Langford και ο Hero Fiennes Tiffin μαζί στην πραγματική ζωή;

Η Josephine πρωταγωνιστεί στο πλευρό του «Hero» στο «After» και είναι το πιο hot ζευγάρι. Οι δυο τους συναντήθηκαν μια εβδομάδα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και δεν είχε καν προλάβει να δημιουργηθεί χημεία μεταξύ τους, γιατί έγιναν όλα τελευταία στιγμή. Αλλά ευτυχώς, όλα λειτούργησαν επειδή οι θαυμαστές δεν χορταίνουν να βλέπουν την σχέση τους στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, οι δυο τους δεν είναι μαζί στην πραγματική ζωή.


Είναι σε σχέση η Josephine Langford;

Η Josephine κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μοιράζεται πολλά στα social media. Είναι πιθανό ότι δεν θα δείξει πάρα πολλά από την προσωπική και ιδιωτική της ζωή, οπότε μην περιμένεις να έχεις απάντηση σε αυτή την ερώτηση σύντομα.

Έχει η Josephine Langford λογαριασμό στο Instagram;

Ναι! Η Josephine έχει Instagram και όχι Twitter. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει αναφέρει ότι δεν ασχολείται τόσο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ο εγκέφαλός μου έχει τόσες πολλές σκέψεις που δεν λειτουργούν με τα social media. Είμαι υπερβολικά σκεπτόμενη, μου αρέσει το private και αυτά τα δύο χαρακτηριστικά της προσωπικότητας απλά δεν λειτουργούν όταν πρόκειται για το Instagram».

https://www.instagram.com/p/BmKA8WFgj2c

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα μας λείψεις Kat! Η Barbie Ferreira δε θα συνεχίσει στην 3η σεζόν του Euphoria

Η Rina Lipa είναι η αδελφή της Dua και το απόλυτο «Gen Z It Girl»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved