Το νέο look του Cruz Beckham λίγο πριν τον γάμο του αδελφού του Brooklyn με τη Nicola Peltz

Το νέο post του Cruz μάς ενθουσίασε.

Οι γιοι του David και της Victoria Beckham είναι γνωστοί για το εκκεντρικό και αντρεπτικό στιλ τους, και τώρα ο Cruz Beckham φαίνεται πως δημιουργεί μία νέα τάση! Ο 17χρονος έκανε μια νέα avant-garde εμφάνιση ενόψει του γάμου του μεγαλύτερου αδερφού του, Brooklyn, με τη Nicola Peltz και άφησε τις fans του άφωνες.

Στο νέο του post στο Instagram, ο Cruz πόζαρε φορώντας ένα πορτοκαλί φούτερ με στάμπα και ένα σκούρο μπλε τζιν παντελόνι. Ο μικρότερος γιος του David και της Victoria ολοκλήρωσε το look του με ένα χακί σακίδιο, ένα χρυσό δαχτυλίδι, αλλά και το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι της εμφάνισής του - ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου με το όνομά του γραμμένο πάνω τους με ροζ γράμματα.

Τον λες και... περίεργο! Ο Brooklyn Beckham και η epic απαίτηση για τον γάμο του

Το post του Cruz ενθουσίασε τις fans


Εκτός από τα εκκεντρικά γυαλιά του, αυτό που τράβηξε επίσης τα βλέμματα ήταν οι ξανθές ανταύγειες που έκανε στα μαλλιά του.



https://www.instagram.com/p/Cb7xLMTsaWq

Στη λεζάντα του post, ο Cruz έγραψε τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του: «CB», ενώ θαυμαστές και φίλοι έσπευσαν να εκφράσουν το δέος τους για το εντυπωσιακό look του - με τους περισσότερους να επικεντρώνονται στα μοναδικά γυαλιά ηλίου του.

«Ωραία γυαλιά», σχολίασε ένας fan, ενώ ένας άλλος συμφώνησε λέγοντας: «Μου αρέσουν τα γυαλιά σου». Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Αγαπώ τα γυαλιά σου!» και ένας τέταρτος έγραψε: «Ουάου Cruz, μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το look».


Είναι ξεκάθαρο ότι ο Cruz έχει πάρει το στιλιστικό ταλέντο της μαμάς του, καθώς του αρέσει να πειραματίζεται συνεχώς. Στις αρχές της εβδομάδας, ο Cruz εμφανίστηκε στο Instagram παρουσιάζοντας ένα άλλο streetwear outfit και ξετρέλανε για ακόμη μια φορά τους 1,9 εκατομμύρια ακόλουθούς του.

Φορώντας ένα λευκό μινιμαλιστικό μπλουζάκι με στάμπα, μια μαύρη ζακέτα από πάνω και ένα άλλο εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ο Cruz δημιούργησε ένα super stylish look.

https://www.instagram.com/p/Cb2vdrklitB

Η οικογένεια Beckham αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Φλόριντα ενόψει του γάμου του Brooklyn και της Nicola Peltz. Το ζευγάρι πρόκειται σε λίγες ημέρες να ενωθεί με τα ιερά δεσμού του γάμου, σε μια τελετή που ακούγεται ότι θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου πατέρα της Nicola, Nelson Peltz, στην Palm Beach.

Cover photo: @cruzbeckham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Romeo Beckham είναι... daddy's boy! «Χτύπησε» ίδιο tattoo με τον μπαμπά του

Η Harper Seven Beckham έχει το δικό της... crush - Η επική αντίδραση του μπαμπά David

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved