Η Harper Seven Beckham έχει το δικό της... crush - Η επική αντίδραση του μπαμπά David

Η ξεκαρδιστική αντίδραση του David Beckham μόλις ανακάλυψε ότι η 10χρονη κόρη του έχει... πεταλούδες στο στομάχι.

Η μικρότερη κόρη του David και της Victoria Beckham, Harper Seven, φαίνεται πως παραμεγάλωσε και βιώνει ήδη τον πρώτο της έρωτα!

Πριν από μερικές ώρες, ο πρώην ποδοσφαιριστής μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μια ασπρόμαυρη selfie, προκειμένου να τους δείξει πώς αντέδρασε μόλις έμαθε ότι η μόλις 10 ετών κόρη του έχει... crush!

romeobeckham7

Ο Romeo Beckham είναι... daddy's boy! «Χτύπησε» ίδιο tattoo με τον μπαμπά του

Το... τραγελαφικό post του David Beckham

Εκτός από την γκριμάτσα στο πρόσωπό του, που φανερώνει την... απόγνωσή του, ο 46χρονος μπαμπάς της Harper συνόδευσε το post με την εξής λεζάντα:

«Τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα! Η Harper Seven αναφέρει ότι έχει ερωτευτεί και αυτό είναι το πρόσωπο του μπαμπά. Aλλά δεν πειράζει, μου είπε ότι είμαι ο μοναδικός της βαλεντίνος».

https://www.instagram.com/p/CZM19T9oW4w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ευτυχώς, λοιπόν, η 10χρονη καθησύχασε τον μπαμπά της ότι δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει κανείς άλλος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και κάπως... ηρέμησε ο David!

Όπως και να το κάνουμε, μπορεί ο πρώην ποδοσφαιριστής να έχει βιώσει τους έρωτες και τις σχέσεις των γιων του από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά είναι πάντα λίγο πιο δύσκολο για τους μπαμπάδες όταν είναι η σειρά της κόρης.

Η... ερωτική ζωή των τριών γιων του David και της Victoria Beckham

Και ενώ η Harper είναι ακόμη στο στάδιο του να νιώθει πεταλούδες στο στομάχι, οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του David και της Victoria Beckham έχουν πολύ σοβαρές σχέσεις.

Ο 22χρονος Brooklyn είναι αρραβωνιασμένος με τη Nicola Peltz και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται να παντρευτούν σε δύο μήνες, ενώ ο 19χρονος Romeo θα γιορτάσει την τρίτη του επέτειο με τη Mia Regan τον Μάιο.



Ο μικρότερος γιος τους, ο 16χρονος Cruz Beckham, έχει ακόμα καιρό για να βρει την αληθινή αγάπη, ωστόσο πέρσι φωτογραφήθηκε πιασμένος χέρι χέρι με την Bliss Chapman, την κόρη του πρώην μοντέλου και διατροφολόγου, Rosemary Ferguson.

Cover photo: @davidbeckham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved