Back to school: Μάθε τι επιφυλάσσει η νέα σχολική χρονιά για το ζώδιό σου

Επίστρεψε στο σχολείο πιο προετοιμασμένη από ποτέ!

New school year, new you! Οι προβλέπεις των ζωδίων για τη σχολική χρονιά 2022-23 επιφυλάσσουν πολλές υπέροχες στιγμές για όλους - αρκεί να βρούμε ισορροπία μεταξύ του διαβάσματος και της κοινωνικής μας ζωής.

Αν θέλεις να επιστρέψεις πιο προετοιμασμένη από ποτέ στο σχολείο, το ζώδιό σου θα σου δείξει τον δρόμο για να το πετύχεις! Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να βρεις το πιο wow outfit για την πρώτη μέρα και την πιο στιλάτη σχολική τσάντα και όλα τ' άλλα άφησέ τα πάνω μας.

Το ταξίδι στο εξωτερικό που πρέπει να κάνεις με βάση το ζώδιό σου

Παρακάτω θα βρεις όλα όσα σου επιφυλάσσει η νέα σχολική χρονιά, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

https://www.instagram.com/p/ChpU9E8se6z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κριός

Για τους Κριούς, η μετάβαση από τα vibes του καλοκαιριού στο πρωινό ξύπνημα και το διάβασμα είναι λιγάκι πιο δύσκολη σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, επειδή δεν θέλουν ποτέ να τελειώσουν οι καλές στιγμές. Όμως μην ανησυχείς, η διασκέδαση δεν σταματά επειδή ξεκίνησαν τα σχολεία - υπάρχουν και τα Σαββατοκύριακα! Η ισορροπία είναι το κλειδί και θα αποδειχθεί ουσιαστικό μέρος αυτής της σχολικής χρονιάς.

Ταύρος

Το μόνο πράγμα που σε εμποδίζει να επιστρέψεις στις σχολικές αίθουσες είναι ο πρώην σου, με τον οποίο είσαι ακόμα ερωτευμένη. Το να έρθεις πάλι αντιμέτωπη με το παρελθόν σου δεν είναι κακό, αρκεί να είσαι προετοιμασμένη να τον αγνοήσεις και να αφήσεις εκείνον να τρέχει (γιατί θα το κάνει!).

Δίδυμοι

Η προσαρμογή στο σχολικό πρόγραμμα θα είναι πιο δύσκολη από όσο νομίζεις. Γ' αυτό την πρώτη μέρα βάλε αρκετά ξυπνητήρια και κοιμήσου νωρίς. Επίσης, προσπάθησε τη φετινή χρονιά να μην κοιμάσαι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και να ξεκουράζεσαι περισσότερο, ώστε να είσαι πιο συγκεντρωμένη στο σχολείο.

Καρκίνος

Εκείνο που σε νοιάζει περισσότερο είναι το να έχει το κυλικείο... ποικιλία, αφού κάθε διάλειμμα είναι σίγουρο ότι θα σε βρίσκει εκεί μαζί με τις φίλες σου και στη συνέχεια θα απολαμβάνετε όλες μαζί το δεκατιανό σας στα σκαλάκια του προαυλίου. Κλασικά πράγματα για εσένα, Καρκινάκι.



Λέων

Δεδομένου ότι είσαι η πιο δημοφιλής μαθήτρια του σχολείου και η «αρχηγός» της παρέας, μπορείς φέτος να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επιτρέψεις και στις υπόλοιπες φίλες σου να έχουν λόγο στις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχετε. Απόκτησε ένα πιο ομαδικό πνεύμα ώστε να διασκεδάζει όλη η παρέα - όχι μόνο εσύ.

Παρθένος

Δεν είναι τυχαίο ότι η σχολική χρονιά ξεκινά τον μήνα που γιορτάζεις, αφού είσαι από τα λίγα άτομα που ανυπομονούν να μπουν ξανά σε ένα πρόγραμμα. Λίγο πριν την επιστροφή στο σχολείο, οργάνωσε μια συνάντηση με τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές σου ώστε να έρθετε πιο κοντά και να τονώσεις τη δημοτικότητά σου.

Ζυγός

Τη φετινή σχολική χρονιά, χρησιμοποίησε τη γοητεία, το χάρισμα και την εξυπνάδα σου προς όφελός σου. Βάλε υποψηφιότητα για το 5μελές και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο και να είσαι σίγουρη πως θα κερδίσεις μια θέση σε ένα από τα δύο (αν όχι και στα δύο!).

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις τις προβλέψεις των υπολοίπων ζωδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πες μου το ζώδιό του να σου αναλύσω τις μεγαλύτερες παραξενιές σου

Αυτό είναι το πιο yummy πρωινό για σένα με βάση το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved