Είσαι Παρθένος και γνώρισες Αιγόκερω; Είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον

Η σχέση σας είναι καρμική!

Τα ζώδια της Παρθένου και του Αιγόκερου είναι δύο από τα πιο πρακτικά, οργανωτικά και σκληρά εργαζόμενα του ζωδιακού κύκλου.

Εάν αισθάνονται ότι η ζωή τους δε βρίσκεται σε τάξη, ή ότι οι επιδόσεις τους στο σχολείο δεν είναι αυτές που επιθυμούν και επιδιώκουν, θα εντάξουν τον έρωτα πολύ χαμηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους.

Ωστόσο, όταν αυτοί οι δύο συναντηθούν για πρώτη φορά, θα νιώσουν μια πρωτόγνωρη έλξη ο ένας για τον άλλον. Η συμβατότητα που έχει το ζώδιο της Παρθένου με εκείνο του Αιγόκερου, τους εντάσσει στις πιο καρμικές σχέσεις!

Αυτοί οι ζωδιακοί συνδυασμοί δεν πρέπει ποτέ να γίνουν ζευγάρι

Όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να είστε μαζί!

«Πρόκειται για δυο ζώδια που έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και διατηρούν πάντα πολύ καλές σχέσεις», λέει ο αστρολόγος Jill Loftis της Nuit Astrology, στο Bustle.

«Δεν θα απογοητεύσουν εύκολα ο ένας τον άλλον και η έλξη της αμοιβαίας ικανότητας τείνει να τους μαγνητίζει. Υπάρχει μια τεράστια εκτίμηση που είναι δύσκολο να χαθεί, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πολύ ρομαντική σχέση».

zodia parthenos aigokeros

@paradigmman44

Ως δύο ζώδια της Γης, η Παρθένος και ο Αιγόκερως ταιριάζουν απόλυτα. Από τη στιγμή που θα συναντηθούν, θα τα πάνε τέλεια!

Σύμφωνα με την αστρολόγο Lisa Kiss, και οι δύο έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και δράσης, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας αρμονικής σχέσης. Και οι δυο είναι πολύ υπεύθυνα, ώριμα και προσηλωμένα στους στόχους τους άτομα. Επομένως δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι που θα μπορούσε να πάει λάθος μεταξύ τους!

Στις σχέσεις τους, τείνουν να κινούνται με αργά και σταθερά βήματα. Σε γενικές γραμμές, και οι δύο είναι αρκετά επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους και προσέχουν πολύ σε ποιον θα δώσουν την καριδά τους.

Είναι πολύ επιλεκτικοί με τα άτομα που επιλέγουν να συναναστραφούν. Οι Παρθένοι έχουν πολύ υψηλά standards, ενώ οι Αιγόκεροι τείνουν να ψάχνουν συντρόφους που είναι εξίσου φιλόδοξοι με εκείνους.



«Ένας Παρθένος και ένας Αιγόκερως θα συναντηθούν για να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλον προκειμένου να κάνουν μαζί τα απαραίτητα βήματα προς τους στόχους τους», λέει ο Kiss. «Υπάρχει περίπωση, βέβαια, να υπάρχει και υγιής ανταγωνισμός μεταξύ τους».

Πρόκειται για μια σχέση που έχει τεράστιες πιθανότητες να διαρκέσει στο χρόνο!

Αυτά τα δυο ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία!

Σύμφωνα με τον Loftis, «ο Αιγόκερως είναι πρόθυμος να αφιερώσει χρόνο για να προσελκύσει τον Παρθένο, ο οποίος θα χρειαστεί να του δείξει την... ποιοτική πλευρά του για να τον κερδίσει».

Όσον αφορά την έκφραση συναισθημάτων, αυτά τα δύο ζώδια μοιάζουν αρκετά. Σύμφωνα με τη Lila Kiss, ακόμα και όταν αρχίσουν να έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανοιχτούν και κάνει κάποιος από τους δυο το πρώτο βήμα!

zodia parthenos aigokeros1

@haileymariephotographyjax

Η πλήρης κατανόηση είναι κάτι που δε θα λείψει σίγουρα ανάμεσά τους. «Κανείς από τους δυο δεν έχει εκρήξεις συναισθημάτων - είτε καλών είτε κακών - , όπως τα ζώδια του νερού για παράδειγμα», λέει η Kiss. Εάν υπάρχουν προβλήματα, θα τα αντιμετωπίσουν λογικά και θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση από κοινού.

Να θυμάσαι πως τα ζώδια της Παρθένου και του Αιγόκερου δε δεσμεύονται εύκολα! Γι' αυτό και όταν τελικά συναντήσουν ο ένας τον άλλον, δε θα χρειάζεται να ψάξουν αλλού. Θα έχουν βρει το άλλο τους μισό!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved