5 τρόποι να συνδυάσεις το λευκό T-shirt την άνοιξη

Το πιο κλασικό μπλουζάκι μπορεί να γίνει και πάλι η απόλυτη έμπνευση της σεζόν.

Ξέρω ότι η έννοια του κλασικού δεν σε πολυαφορά σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Το ίδιο και εμένα. Οπότε περνάς το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας σου χαζεύοντας τα διάφορα νέα trends και τις τάσεις στα social media και ιδιαίτερα στο Tik Tok. Αλλά οι ειδικοί της μόδας, aka οι fashion experts, διαφωνούν μαζί μας και μας συμβουλεύουν να ξεκινήσουμε να συλλέγουμε το υλικό της διαχρονικής γκαρνταρόμπας μας από τώρα. Μήπως έχεις ήδη αργήσει;

https://www.instagram.com/p/ClUDbs5pXdA

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχεις δώσει τη βάση που έπρεπε στα essentials της ντουλάπας σου, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο staple που το έχει κάθε κορίτσι στη συλλογή του. Το λευκό t-shirt. Και δεν μιλάω για το μπλουζάκι εκείνο με τα διάφορα logos και σχέδια, αλλά για το ολόλευκο t-shirt, σου. Τις τελευταίες σεζόν το βλέπουμε να έχει αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από το tank top, αλλά η αλήθεια είναι ότι η αξία ενός κοντομάνικου άσπρου top είναι στην πραγματικότητα ανεκτίμητη.

7 λεπτά την ημέρα αρκούν για να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που πάντα ήθελες

https://www.instagram.com/p/CqmsWMxMvvl

Στο παραπάνω βίντεο θα δεις τους πιο stylish τρόπους να το συνδυάσεις το λευκό σου μπλουζάκι την άνοιξη με όλα τα fashionable και ενημερωμένα κομμάτια, που σίγουρα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved