Πώς θα διπλώσεις τα πουλόβερ για να μην πιάνουν χώρο στην ντουλάπα (video)

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να εξοικονομήσεις χώρο στην ντουλάπα σου!

Ο χειμώνας είναι καθ' οδόν και όλες σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή της θερμοκρασίας. Αφήνουμε πίσω μας τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και υποδεχόμαστε τον χειμώνα, με τις βροχές και τα διάφορα άλλα καιρικά φαινόμενά του, που... μας υποχρεώνουν αυτομάτως να ντυθούμε και κάπως αλλιώς.

Οι κούκλες στις βιτρίνες είναι ντυμένες πια με βαριά πανωφόρια και όχι μόνο…Σε ένα χειμερινό look το πουλόβερ είναι απαραίτητο αφού μας κρατάει ζεστές τις πολύ κρύες μέρες που το θερμόμετρο πέφτει πολύ χαμηλά.

Η ζώνη είναι must have αξεσουάρ του φθινοπώρου! Πώς θα τη φορέσεις (video)

keimeno sweater111

Θα έχεις επιπλέον χώρο στην ντουλάπα σου

Τα χειμερινά ρούχα προσωπικά τα λατρεύω. Η αίσθηση χουχουλιάσματος που σου δημιουργείται όταν φοράς ένα πολύ μαλακό και χνουδωτό πουλόβερ για μένα είναι ό,τι καλύτερο. Είναι και ένας από τους λόγους που περιμένω να έρθουν τα κρύα και να προσθέσω στην ντουλάπα μου τα πιο χοντρά ρούχα.

Μπορώ να παραδεχτώ όμως ότι η οργάνωση της ντουλάπας μου σε συνδυασμό με τα χειμερινά ρούχα δεν ήταν εύκολη υπόθεση μέχρι και σήμερα. Τι με βοήθησε; To απόλυτο tip εξοικονόμησης χώρου που έκανε την ντουλάπα μου να «αναπνεύσει» από τον όγκο των πολύ χοντρών ρούχων.

keimeno sweater 2

Σου έχω τη λύση

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το πουλόβερ σου και τα υπόλοιπα, άστα πάνω μου!

Υπάρχει ένας πολύ απλός και καθόλου χρονοβόρος τρόπος να διπλώσεις τα πουλόβερ και να εξοικονομήσεις συγχρόνως χώρο στην ντουλάπα σου. Πάρε το πουλόβερ σου και τοποθέτησέ το πάνω σε μια επιφάνεια (κρεβάτι, γραφείο). Στη συνέχεια αναποδογύρισέ το και ξεκίνα να διπλώνεις τα δύο μανίκια συγκεντρώνοντάς τα στη μέση του πουλόβερ σου.



Έπειτα, αφού τα δύο μανίκια είναι διπλωμένα και συγκεντρωμένα στο κέντρο του πουλόβερ, το μόνο που απομένει είναι να πάρεις την άκρη του πουλόβερ και να τη διπλώσεις σαν φάκελο. Φυσικά και δεν θα σε αφήσω έτσι, σου έχω βρει βίντεο που θα σε βοηθήσουν να δεις την παραπάνω διαδικάσία και στην πράξη.



Εύκολο έτσι;

Πηγή Κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved