Η ζώνη είναι must have αξεσουάρ του φθινοπώρου! Πώς θα τη φορέσεις (video)

Για να είσαι έτοιμη για fashion forward εμφανίσεις!

Είμαι σίγουρη πως είναι πολλές οι φορές εκείνες που έχεις σταθεί μπροστά από την ντουλάπα σου και σκέφτεσαι τι να βάλεις σήμερα χωρίς να επαναμβάνεσαι και χωρίς το σύνολό σου να φαίνεται βαρετό. Η ζώνη είναι η σωτήρια λύση σου!

Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά αυτό το αξεσουάρ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου! Μια trendy ζώνη έχει... θαυματουργές ιδιότητες, αφού μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με το πιο στιλάτο κορίτσι του σχολείου, να λεπτύνει τη μέση σου και ταυτόχρονα να κάνει κάθε βαρετό και μονότονο ρούχο που έχεις, να μοιάζει εντελώς διαφορετικό και ιδανικό για κάθε περίσταση!

Γι’ αυτό, αν δεν την έχεις εκμεταλλευτεί για να ολοκληρώσεις ένα σύνολό σου τους τελευταίους μήνες, ίσως έφτασε επιτέλους η ώρα να το κάνεις και να αναθεωρήσεις ό,τι πίστευες μέχρι τώρα για τις ζώνες!

Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σου τους πιο wow τρόπους για να την προσθέσεις σε κάθε outfit και να μεταμορφωθείς σε fashion icon!

Με sweater dress

Η αλήθεια είναι ότι ένα μακρύ και φαρδύ πουλόβερ δεν αναδεικνύει ιδιαίτερα τη σιλουέτα σου. Φορώντας μια - λεπτή ιδανικά - ζώνη από πάνω, όλα είναι διαφορειτκά!

Fall fashion: 5 στυλιστικά λάθη που κάνεις και τα πόδια σου δείχνουν κοντά (video)

Με μακρύ πουκάμισο

Εδώ έχουμε παρόμοια περίπτωση με εκείνη του sweater dress. Θα κολακεύσει πολύ περισσότερο το σώμα σου αν προσθέσεις μια ζώνη η οποία θα το μετατρέψει στην πιο θηλυκή επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις.

Με oversized πουλόβερ

Φορώντας ένα oversized πουλόβερ με ένα τζιν από κάτω, έχεις το πιο cozy ντύσιμο. Προσθέτοντας, όμως, μια ζώνη κάτω από το στήθος, έχεις το πιο cozy και ταυτόχρονα θηλυκό look. 2 σε 1 δηλαδή!



Με το στενό και μίνι φόρεμά σου

Η ζώνη στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποτελεί απαραίτητη επιλογή, γιατί ένα κοντό φορεματάκι είναι πάντα κολακευτικό και από μόνο του. Όμως, μια ζώνη σε παρόμοιους χρωματικούς τόνους, θα του δώσει μια ξεχωριστή πινελιά.

Με oversized ζακέτα

https://www.instagram.com/reel/CHx21aKBSPQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να φοράς απλώς ένα μαύρο μπλουζάκι με ένα παντελόνι και μια oversized μάλλινη ζακέτα, αλλά προσθέτοντας μια ζώνη μπορείς να βγεις για καφέ με τις φίλες σου έχοντας υιοθετήσει το πιο στιλάτο look.

Υφασμάτινο παντελόνι με crop μπλουζάκι

Το αγαπάμε αυτό το look! Πέραν του ότι ένα στενό παντελόνι με ένα κοντό μπλουζάκι είναι ό,τι πιο trendy μπορείς να φορέσεις, μια εκκεντρική ζώνη το απογειώνει!


https://www.instagram.com/p/CUZdQXTAuoY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με ολόσωμη φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα κλασικό κομμάτι που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Ωστόσο, κάποιες φορές, εάν δεν είναι σε πολύ στενή γραμμή, «χανόμαστε» μέσα σε αυτή. Η ζώνη θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε όλα όσα πιστεύαμε για αυτή!

Cover photo: @clinch_belts

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved