Τρέιλερ διάσημης ταινίας έκανε τον κόσμο να αντιδράσει με απίστευτο τρόπο

Όλοι περιμένουν να δουν αυτό το story στο σινεμά και το βίντεο με τις αντιδράσεις αποτελεί άλλη μία απόδειξη.

Αν είσαι φαν των video games, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ασχοληθεί κάποια στιγμή με το Mortal Kombat. Πρόκειται για ένα από τα πιο εικονικά παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ σε κονσόλες, τουλάχιστον όσον αφορά στους ανθρώπους που απολαμβάνουν να επιδίδονται σε πολεμικές τέχνες.

Το bonus του παιχνιδιού είναι ότι σου δίνει αρκετούς χαρακτήρες για να επιλέξεις αυτόν που ανταποκρίνεται στα δικά σου γούστα και έχει και story πίσω του, ώστε να μην κάθεσαι απλά και να προσπαθείς να βγάλεις knockout τον αντίπαλο.

Αναμενόμενα, λοιπόν, όταν βλέπεις ότι ένα storyline έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, θα προσπαθήσεις να το εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο. Η κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού, για παράδειγμα, είναι μία από τις πιο συνηθισμένες προσεγγίσεις.

Το Mortal Kombat, λοιπόν, την ώρα που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη σε μία νέα, ανανεωμένη του μορφή, μοιράστηκε με το κοινό το trailer του. Η Warner Bros που το έχει αναλάβει είπε να δημοσιεύσει και ένα βίντεο με τις αντιδράσεις του κόσμου στη θέασή του και αυτές είναι μάλλον αυτό που περίμενες. Ή και περισσότερο.

Δες το βίντεο στη συνέχεια και θα καταλάβεις το σοκ στο οποίο βρέθηκαν τα παιδιά.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved