Αν νιώθεις κάπως... down αυτή την περίοδο η mairiboo έχει το κατάλληλο vlog

Ένα... «Life Update» just to the point.

Η mairiboo, είναι σίγουρα η αγαπημένη σου influencer με όλη την έννοια της λέξεως. Την ακολουθείς στο instagram, παρακολουθείς κάθε της insta story και μη γελιόμαστε, κάθε φορά που βγάζει ένα νέο vlog είσαι από τις πρώτες που θα το δει. Αυτή τη φορά το vlog της διαφέρει κατά πολύ από τα υπόλοιπα και σίγουρα πρέπει να το δεις.

Η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά... μπερδεμένη. Για την ακρίβεια, η αβεβαιότητα του αύριο, η χαρούμενες στιγμές με φίλους, ο φόβος για τον ιό και η δημιουργικές ανησυχίες μας συγκρούονται και όλα αυτά, ναι, είναι κάπως μπερδεμένα. Αυτό ακριβώς αναλύει και η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της video.

Αν και ο τίτλος της είναι «Μήπως Βάρυνα Πολύ;» ουδεμία σχέση έχει ο τίτλος με το περιεχόμενο και τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Στο video της η Μαίρη προβληματίζεται για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα και εκφράζει ελεύθερα και χωρίς «σενάρια» όλες τις σκέψεις της. Τις ίδιες σκέψεις έχουμε και εμείς.

Αν και εσύ νιώθεις κάπως... down αυτή την περίοδο, αν και εσύ νιώθεις κάπως μπερδεμένη συναισθηματικά τότε το νέο vlog της Μαίρης σίγουρα θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Δες το
video εδώ και θα καταλάβεις:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved