Μήπως λέγαμε και εμείς ψέματα στα social το 2016 όπως η mairiboo;

Ξέρουμε τι πόσταρες πέρυσι το καλοκαίρι.

Λατρεμένα social media! Όσο αληθινά κι αν φαίνονται, όσο παραστατικά κι αν μοιάζουν, μπορούν να ξεγελάσουν και το πιο καχύποπτο μυαλό του πλανήτη. Η αλήθεια είναι ότι τα status και οι φωτογραφίες μπορούν εύκολα να περάσουν μια εικόνα στους followers σου, είτε αληθινή, είτε όχι, παρόλα αυτά, ποιος νοιάζεται πραγματικά για την εικόνα που πλασάρεται στα social media; Με μερικούς γρήγορους υπολογισμούς.... όλοι!

Και σε αυτό το σημείο, να σου πούμε ότι ξέρουμε τι πόσταρες πέρυσι το καλοκαίρι! Σατανικό, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Όταν λέμε ότι ξέρουμε, είμαστε σίγουρες και γιατί αυτό; Διότι όλες μας, λίγο-πολύ έχουμε αναρτήσει φωτογραφίες σε τοποθεσίες που δεν ήμασταν ποτέ και έχουμε γράψει φιλοσοφημένα quotes-και καλά δικής μας επινόησης- στις λεζάντες τους.

Την ιδέα να ξεσκονίσουμε τα προφίλ μας στα social, την έδωσε η αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη με το τελευταίο της vlog. Εκείνη ανέτρεξε τέσσερα χρόνια πριν σε instagram και αποκάλυψε τα «ψέματα» που έλεγε και πόσταρε το 2016. Εμείς το πήγαμε λίγο πιο πέρα, αφού είδαμε τις δημοσιεύσεις μας και σε facebook.



Περιβόητες κοινοποιήσεις παρουσίας, πίνοντας «δηλητηριώδεις ουσίες» στο «σπίτι μου» ή ακόμη καλύτερα, tag την κολλητή σε μαγαζί-που ποτέ δεν είχαμε επισκεφθεί- και από κάτω τα likes και τα σχόλια, να δίνουν και να παίρνουν. Αν είχαμε πάει όντως; Για την ακρίβεια ήμασταν σπίτια μας-η κάθε μια στο δικό της- και απλά θέλαμε να δείξουμε στο crush μας ότι περνάμε και μόνες μας καλά.

Τα καλύτερα ποστ όμως, αλλά και πιο αστεία ήταν εκείνα τα... ερωτευμένα, τα ρομαντικά, που έσταζαν μέλι κι ας υπήρχε crush κι ας μην υπήρχε. Ρομαντικές ψυχές, δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας αυτό. Ναι Μαίρη, ναι αγαπημένη αναγνώστρια, ανεβάζαμε και εμείς «ψευτιές» και μπράβο μας.

Πάντως το «Σαν Σήμερα» που ξεπροβάλει στο προφίλ μας, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό θα μπορούσε να υπάρχει.

Kατερίνα:

Το ψέμα του ότι τρώμε μόνο smoothies για υγιεινή διατροφή! Μετά, απλά τρώγαμε και ένα burger!


https://www.instagram.com/p/BBpTmu4OBYA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ανθία:
Και επειδή αγαπάμε αυτά τα αστεία και ντροπιαστικά post μας εγώ-όχι να το παινευτώ- αλλά διαβάζω και κανένα μυθιστόρημα στον ελεύθερο μου χρόνο. Λατρεύω και τα βιβλία αυτογνωσίας, παρόλα αυτά υπήρχε ένα βιβλίο που ποτέ μα ποτέ δεν έχω ακουμπήσει. Δεν έχω ιδέα τι γράφει μέσα αλλά φαντάζομαι θα έχει ενδιαφέρον. Τι κι αν δεν είχα αυτό το βιβλίο, στο μακρινό 2017 αποφάσισα να ποστάρω το «ψέμα» μου και να υποστηρίξω ότι το διάβασα. Μικρό το ψέμα μου, δε νομίζεις;

https://www.instagram.com/p/BWz6GUygjyH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Χριστίνα:
Εμπρός στο δρόμο της αλήθειας που χάραξε η mairiboo! Κάπως έτσι με πήρε κι εμένα την christyboo η μπάλα, αφού ψάχνοντας τα post μου ανακάλυψα ένα αθώο, μικρό ψεματάκι που είχα πει στο παρελθόν. Πίσω στο 2018 λοιπόν και στην φωτογραφία που θα δεις παρακάτω, στην οποία το παίζω ωραία-μοιραία- επαγγελματίας ενώ στη πραγματικότητα υποφέρω αφού έχω κυριολεκτικά τυφλωθεί από τον ήλιο.

https://www.instagram.com/p/BrV9SmTAipW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved