Είσαι ακόμη στην Αθήνα; It's Ok, ούτε η mairiboo έχει πάει διακοπές

Να τι κάνει η mairiboo στην Αθήνα «Ιουλιάτικα».

Πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το καλοκαίρι στην Αθήνα; Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μόνο που ονειρεύεσαι-με ανοιχτά τα μάτια- είναι παραλίες και ξενύχτια σε αυλές.

Ας μην αναφερθούμε στα αμέτρητα stories στο instagram που είναι λες και οι χρήστες όλου του κόσμου ετούτου έχουν βαλθεί να σε «τσιγκλίσουν» με τα κολλάζ των διακοπών τους. Άραγε οι διακοπές τους δεν τελειώνουν ποτέ;

Αν πάντως ακόμη δεν έχει φύγει για το νησί ή το χωριό σου, μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη, υπάρχουμε και εμείς. Είναι όμως γεγονός ότι η πόλη τους καλοκαιρινούς μήνες αδειάζει και αυτό είναι κάτι που λατρεύουμε. Κάτι ακόμη που λατρεύουμε είναι ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτουμε για τις ασχολίες μας και ναι, ήρθε η ώρα να αναλογιστείς: Τι κάνεις στην Αθήνα «Ιουλιάτικα»;

Το νέο vlog της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε για ακόμη μια φορά να δώσει απαντήσεις και ίσως με τη βοήθειά της να οργανώσεις το πρόγραμμά σου καλύτερα. Μέσα από αυτό το vlog θα δεις τι κάνει η mairiboo καλοκαιριάτικα στη Αθήνα και πώς περνάει μια μέρα της.
Το spoil της ημέρας: Μέσα στις επόμενες ημέρες η Μαίρη θα φύγει για διακοπές και από όπου κι αν πάει θα φροντίσει να τραβήξει ένα video για να λύσει τα ερωτικά σου προβλήματα!

Δες το vlog «Τι Κάνω Εδώ Ιουλιάτικα;» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved