Θα λιώσεις με την αντίδραση διάσημου σεφ σε μαγειρικά videos του Tik-Tok

Αυτό είναι ένα από τα πιο αστείο videos που θα δεις σήμερα.

Όλοι θέλουμε να πειραματιζόμαστε με την κουζίνα αλλά ιδίως να δοκιμάζουμε τα hacks που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Φυσικά αναφερόμαστε κυρίως στις έξυπνες λύσεις που όλοι έχουμε δει στην πλατφόρμα του Tik- Tok.

Τι κι αν κάποια από αυτά τα hacks βγαίνουν σε καλό τι κι αν όχι, μεγάλο μερίδιο χρηστών της εφαρμογής έχουν δοκιμάσει τις μαγειρικές «πατέντες». Άραγε οι καταξιωμένοι μάγειρες τι έχουν να πουν για αυτό; Η αλήθεια είναι ότι δε δείχνουν αρκετά ενθουσιασμένοι και τρανταχτό παράδειγμα αυτού είναι ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay.

Τον Gordon Ramsay τον γνωρίσαμε κυρίως από την εκπομπή «Kitchen Nightmares» στην οποία μάλιστα άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους τηλεθεατές. Με το αυστηρό του ύφος ίσως και λίγο να μας τρομοκράτησε, παρ' όλα αυτά κανείς μας δε μπορεί να αμφισβητήσει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Τώρα, ο διάσημος σεφ αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στο Tik-Tok και να αντιδράσει σε κάθε μαγειρικό video της πλατφόρμας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε γεννηθεί όλοι Master Chefs και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε. Ό,τι και να λέμε εμείς πάντως ο Ramsay έχει τον τελευταίο λόγο στην κουζίνα!

Δες το video εδώ, είναι ξεκαρδιστικό:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved