Αυτό το σάντουιτς έγινε viral στο TikΤοκ και ξέρουμε πώς θα το φτιάξεις

Η συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις.

Είναι γεγονός πως το TikTok μπήκε τη φετινή χρονιά για τα καλά στις ζωές μας. Εκατομμύρια αστεία βίντεο μας έκαναν να γελάσουμε, να μάθουμε μυστικά ομορφιάς και πολλά άλλα. Ανάμεσα λοιπόν σε όλα τα ενδιαφέροντα που βρήκαμε στην εφαρμογή, ξεχωρίσαμε μια συνταγή η οποία έγινε viral αφού πολλοί χρήστες την δοκίμασαν (και φυσικά την πόσταραν) τον τελευταίο καιρό.

Αγαπάμε το καλό φαγητό και είμαστε εδώ για να σου δείχνουμε πρώτες όλες τις εύκολες, νόστιμες συνταγές που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι. Αυτή την φορά βρήκαμε πώς θα κάνεις το απόλυτο #eggsandwich, ιδανικό για πρωινό και brunch με φίλες ή την οικογένεια. Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

Θα χρειαστείς:

2 ολόκληρα αυγά
2 φέτες ψωμί
βούτυρο ή λάδι για το τηγάνι
Τυρί και μπέικον

Πώς θα το κάνεις:

Ανακάτεψε τα δύο αυγά σε ένα μπολ και στη συνέχεια ρίξε τα σε ένα λαδωμένο τηγάνι (σε μέτρια φωτιά). Βύθισε δύο φέτες ψωμιού στο μείγμα αυγών και τοποθέτησέ τες στο τηγάνι. Μόλις μαγειρευτούν τα αυγά, αναποδογύρισε και τις δύο φέτες ταυτόχρονα (έτσι ώστε τα αυγά να είναι τώρα στην κορυφή). Δίπλωσε τυχόν επικαλυπτόμενες άκρες του αυγού πάνω στο ψωμί και σέρβιρε σε ένα πιάτο. Καλή όρεξη!

Σε περίπτωση που εξακολουθείς να έχεις απορίες δες το βίντεο που ακολουθεί.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved