Πώς θα φτιάξεις το πιο δυναμωτικό πρωινό για τις μέρες των εξετάσεων(video)

Θα το λατρέψεις!

Έχουμε επανειλημένα πει πόσο σημαντικό είναι το πρωινό γεύμα. Η καθημερινότητά σου ειδικά εν μέσω εξετάσεων είναι πολύ απαιτητική και ο χρόνος για το πρώτο γεύμα ίσως φαντάζει πολυτέλεια, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το αμελείς.

Είναι αυτό που παρέχει στον οργανισμό σου την απαιτούμενη ενέργεια και όλα τα βασικά θρεπτικά συστατικά. Βοηθά στην καλύτερη δυνατή σωματική και πνευματική λειτουργία, δίνοντάς σου την δυνατότητα να ανταποκριθείς στο δύσκολο πρόγραμμα των ημερών.

Η σωστή διατροφή είναι μονόδρομος για ένα δυνατό μυαλό, γι' αυτό βρήκαμε πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό. Ο λόγος για το acai bowl, το υπέροχο αυτό smoothie που μπορείς να απολαύσεις με το κουτάλι και να επωφεληθείς από τα συστατικά του. Είναι εύκολο και ιδιαίτερα γρήγορο στην παραγωγή του οπότε αξίζει να προσπαθήσεις να το φτιάξεις.

Θα χρειαστείς:

1 μπανάνα-κομμένη σε φέτες και κατεψυγμένη
1/2 φλιτζάνι βατόμουρα κατεψυγμένα
1/2 φλιτζάνι φράουλες
3/4 φλιτζάνι γάλα (πλήρες, light, σόγιας, καρύδας ή αμυγδάλου)
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
200 γραμμάρια (2 πακέτα) κατεψυγμένο πουρέ acai
ξηρούς καρπούς, σπόρους, φρέσκα φρούτα ή οτιδήποτε άλλο θέλεις για γαρνιτούρα

Πώς θα το κάνεις:

Κόψε τη μπανάνα και μεταφέρετέ την σε μια πιατέλα. Πρόσθέσε τα βατόμουρα και τις φράουλες. Έπειτα ρίξε το γάλα και το γιαούρτι στο μπολ ενός μεγάλου μπλέντερ υψηλής ταχύτητας. Εκεί βάλε τα κατεψυγμένα βατόμουρα, τις φράουλες, την μπανάνα και το σπασμένο acai και άλεσέ τα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Τοποθέτησε το smoothie σε μπολάκια και ολοκλήρωσε προσθέτοντας τις αγαπημένες σου γαρνιτούρες. Καλή απόλαυση!

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved