Dove Cameron: Δείχνει βήμα-βήμα το αγαπημένο καθημερινό μακιγιάζ της (video)

Είναι το ιδανικό make up που μπορείς να κάνεις όλο το καλοκαίρι.

Το μακιγιάζ, τώρα που επιτέλους βγήκαμε από τα σπίτια μας και από την καραντίνα, μας απασχολεί έντονα. Θέλουμε να μαθαίνουμε όλα τα νέα make up trends και να δοκιμάζουμε πάνω μας όσα μας ταιριάζουν. Το ίδιο δεν κάνεις κι εσύ; Τώρα που πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, βέβαια, δεν χρειάζονται υπερβολές.

Τους μήνες που το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο» είναι καλύτερα να κάνεις ένα ελαφρύ, φρέσκο και δροσερό μακιγιάζ, το οποίο σίγουρα δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σου. Κι αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, μην ανησυχείς. Η Dove Cameron, στο tutorial που θα δεις παρακάτω, δείχνει βήμα-βήμα το αγαπημένο της μακιγιάζ, το οποίο είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.

make up dove cameron

Η μουσικός και ηθοποιός εξηγεί στο βίντεο ότι είναι λάτρης του skincare και γι’ αυτό δεν αμελεί ποτέ την περιποίηση της επιδερμίδας της πριν κάνει οποιοδήποτε make up. Ξεκινά, λοιπόν, τοποθετώντας στους μαύρους κύκλους eye patches, τα οποία έχει αποθηκευμένα στο ψυγείο για να «ξυπνήσει» η επιδερμίδα της και το βλέμμα να γίνει πιο ζωντανό. Όπως η ίδια επισημαίνει, δεν ξεχνά ποτέ μα ποτέ την ενυδατική κρέμα προσώπου.

Αφού έχει φροντίσει σωστά το δέρμα της, ξεκινά με το make up έχοντας ως σύμμαχό της για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα το beauty blender. Λέμε για αυτό το πολύ cute σφουγγαράκι μακιγιάζ, που έχει την ικανότητα να απλώνει όλα τα προϊόντα τέλεια στο πρόσωπο.

Η Dove Cameron βάζει concealer στα σημάδια και στα σπυράκια της, το οποίο έπειτα απλώνει τέλεια με το beauty blender. Συνεχίζει με πούδρα σε όλο το πρόσωπό της.

make up tutorial dove cameron

Περιποιείται τα φρύδια της, τα χτενίζει και γεμίζει τα κενά με ένα γκρι μολύβι φρυδιών. Βάζει λευκό eyeliner στη ρίζα του άνω βλεφάρου και τονίζει τις βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Σειρά έχει το eye gel, το οποίο τοποθετεί αντί για σκιά στο κινητό βλέφαρο για extra φρεσκάδα και λάμψη στο βλέμμα. Προσθέτει, έπειτα, highlighter στα ζυγωματικά, στη μύτη και στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια και ολοκληρώνει με μολύβι χειλιών σε nude απόχρωση και διάφανο lip gloss.

Υπέροχο δεν φαίνεται αυτό το μακιγιάζ; Για να το δεις αναλυτικά πάτα το play στο παρακάτω βίντεο, αλλά και το cc για υπότιτλους. Μη χάσεις ευκαιρία να το δοκιμάσεις, γιατί… θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια.



Διάβασε ακόμα: Γαλλικό μανικιούρ: 10 nail art με χρώμα ιδανικά για όλο το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved