Γαλλικό μανικιούρ: 10 nail art με χρώμα ιδανικά για όλο το καλοκαίρι

Το french mani θα το βλέπεις παντού από εδώ και στο εξής, αλλά… όχι έτσι όπως το ήξερες.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό, safe και διαχρονικό από το γαλλικό μανικιούρ. Το French mani είναι ό,τι πιο όμορφο και κομψό μπορείς να κάνεις στα νύχια σου και η αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει πολύ τα τελευταία χρόνια. Βλέπεις, είχε αποσυρθεί για λίγο από τη μόδα και είχε δώσει τη θέση του σε πιο εξεζητημένα και ξεχωριστά nail art.

Ευτυχώς, όμως, αυτήν τη σεζόν το γαλλικό μανικιούρ επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Δεν θα το βλέπεις, βέβαια, στην κλασική εκδοχή του με τη γαλακτερή βάση και τη λεπτή, λευκή γραμμή. Όχι! Το γαλλικό nail art αυτό το καλοκαίρι σού δίνει την ελευθερία να το δημιουργήσεις εσύ, να βάλεις χρώμα και να κάνεις όποιο color blocking επιθυμείς.

Για την ακρίβεια, οι τάσεις φέτος λένε ότι πρέπει να βάζεις χρωματιστή γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ σου και να ξεχάσεις τη λευκή. «Παίξε», λοιπόν, με pastel, κίτρινη, μπλε, κόκκινη γραμμή και κάνε τη διαφορά. Όχι μόνο, όμως… Μπορείς να επιλέξεις και διαφορετική βάση. Να μη βάψεις, δηλαδή, τα νύχια σου στην κλασική, γαλακτερή απόχρωση που έκανες ως τώρα με το γαλλικό μανικιούρ.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει για εσένα 10 υπέροχα, εντυπωσιακά και χρωματιστά γαλλικά nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Δες τα, επεξεργάσου τα και κράτα screenshots για να δείξεις στη μανικιουρίστ σου τι θέλεις να κάνει την επόμενη φορά στα νύχια σου.

Cover photo: @kellykmbeauty

Διάβασε ακόμα: Billie Eilish: Αποκάλυψε ποιος της έβαλε την ιδέα για τα ξανθά μαλλιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved