Ένα 15λεπτο βίντεο δείχνει πώς να γραμμώσεις το σώμα και να χτίσεις αντοχή

Μπορεί πολλές φορές να βαριέσαι, αλλά κάνεις πολύ καλό στο σώμα σου.

Το ξέρουμε ότι πολλές φορές δε θες καν να το ακούς, αλλά η γυμναστική κάνει εξαιρετικό καλό στον ανθρώπινο οργανισμό. Φυσικά, υπάρχει πρώτα το κομμάτι της υγείας, της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος, της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, κ.α. Η ψυχολογία σου είναι σίγουρα πολύ διαφορετική κι αυτό το καταλαβαίνεις κατευθείαν μετά από κάθε προπόνηση.

Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο κομμάτι, αυτό της σμίλευσης του σώματος. Τα τελευταία χρόνια, βλέπεις όλο και περισσότερο γύρω σου ανθρώπους που ασχολούνται δυναμικά με τη γυμναστική και που την έχουν εντάξει στο σχεδόν καθημερινό τους πρόγραμμα. Το σώμα τους μέσα σε μερικούς μήνες είναι πολύ πιο γυμνασμένο και η γράμμωση σε κάθε περιοχή είναι ορατή.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι όσο και να βαριέσαι μπορείς να βρεις εναλλακτικά είδη γυμναστικής που να εκφράζουν περισσότερο το γούστο σου. Ένα από τα top είναι το cardio ή αλλιώς η αερόβια γυμναστική. Με αυτήν, πέρα από όλα τα παραπάνω, χτίζεις και αντοχή, ένα χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό μέσα στην καθημερινότητά σου.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό MadFit παρουσιάζει ένα 15λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής cardio που θα σε βολέψει τόσο στην εκτέλεση όσο και ως ένα σύντομο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου.

Δες:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved