5 tips για να κάνεις σωστά push-ups και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, γι' αυτό και σου βρήκαμε μερικές συμβουλές.

Ξέρουμε πως η γυμναστική έχει αναρίθμητα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Να συμβάλλει στην κυκλοφορία του αίματός σου, να σε κάνει να «χτίσεις» περισσότερη δύναμη και να βελτιώσει την ψυχολογία σου σε βαθμό που δεν το περίμενες.

Σίγουρα, όμως, ξέρουμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Ενίοτε μπορεί να μην έχεις καθόλου όρεξη να ασχοληθείς, πόσο μάλλον με έντονα προγράμματα που κυκλοφορούν συχνά στο Internet. Υπάρχουν, ωστόσο, και κάποιες πιο passe-partout ασκήσεις. Τέτοιες που ενδεχομένως θα βρεις σε πληθώρα προγραμμάτων.

Ένα αντίστοιχο παράδειγμα είναι τα push-ups. Αν και πρόκειται για μία κατά γενική ομολογία πολύ αποτελεσματική άσκηση, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο στην εκτέλεση, ειδικά αν δεν την κάνεις συχνά. Άσε που είναι και πολύ εύκολο να υποπέσεις σε κάποια λάθη που έχουν να κάνουν με τη στάση του σώματός σου.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube σού δείχνει ακριβώς πώς πρέπει να την εκτελέσεις για να γίνεται σωστά, να αποφύγεις τραυματισμούς και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved